reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Widziałam te wyprzedaże w H&M, ale zostały same duże rozmiary. A ja wreszcie dowiozłam do krawcowej - po miesiącu w aucie - spodnie i spódnice do skrócenia. I kupiłam na Allegro dżinsy ciążowe od razu na mój wzrost ( za 49 zł, a nie przeszło 200 jak w Happy Mum i to do skrócenia - w ich sklepie internetowym jest taniej nawet uwzględniając transport ),bo w tych co mam wyglądam zbyt workowato. Oprócz tego zaczynam wyciągać starannie kompletowane ciuchy ciążowe do wyprasowania. O szale zakupów dla Młodej nie wspomnę. :-)
Z ochraniaczem do łóżeczka skojarzyła mi się pościel - napaliłam się na tą Erizo Blue - Pościel dziecięca W sklepie wygląda b. efektownie :-)

reklama
Aestima widziałam te bojówki i też chciałam zakupić, bo super były. Niestety nie było rozmiaru :-(
Wogóle 38 to były tylko te jeansy i sztruksy co kupiłam.

Kierunek Tesco był jak najbardziej właściwy - choć goździków i aloesowych chusteczek nie mieli :baffled: - mnóstwo b. fajnych ciuszków za naprawdę nieduże pieniądze - wyniosłam dwie siaty. Doczytałam się również, że podwyżki mogą być nie tylko przez VAT, ale znaczny wzrost cen bawełny ( do 30 % ) :szok: Nie wiem czy w związku z tym nie zakupię już teraz wybranej pościeli bo i tak do najtańszych nie należy, a przecież dwa komplety trzeba....

Ubrania i wyposażenie dla miłośników sportu
zaprenumerujcie newsletter tchibo
sa czasem rzeczy dla kobiet w ciąży
niedawno byli spodenki rybaczki ciążowe za 40zł:)

czas od czasu jest fajna moda dla kobiet w ciazy
ja mialam spodnie i bluzkę stad:) naprawde fajnie sie nosilo:)
KOMPLET CIĄŻOWY TCHIBO, spodnie i tunika roz 42 (1381802307) - Aukcje internetowe Allegro

tesco jak najbardziej polecam
zwocie uwage na carefiur pojawila sie jakas firma ktora wrowadza tam ciuszki,,, tak jak w tesco:) za niewielkie pieniazki

ostatnio szukałam podgrzewacza do butelek na allegro nowy 75 zł
w szczecinie w hurtowni 150-200 zł to samo:)
wiec póki macie czas łapcie okazje:)

Racja z tym Tchibo, ale ich 38 to normalna 40, w której pływam :eek:
W Carrefour też się rozejrzę, ale to już po świętach :tak:
Wielokrotnie przekonałam się, że na Allegro czy nawet w sklepie internetowym jest zdecydowanie taniej :-). Ogląda się na mieście a szuka się tego samego przez sieć.

A ja wczoraj specjalnie poleciałam do h&m zobaczyć te magiczne promocje i co? W moim mieście nie przecenili nawet majtek! Nic.... najtańcze spodnie 120zł. Co za chamstwo:(

Traschka...dziwnie u was...jak przeceny to powinny być wszędzie...chamy jedne ... może po świętach coś załapiesz

Lepsze kalosze :-) Na śnieg i sól szkoda czegokolwiek - ja mam 3 pary butów na zimę takich do pracy na taką pogodę, już sfatygowanych. Pozostałych mi szkoda - noszę je jak nie ma śniegu. :eek:

reklama
dziewczyny teściowa mnie uświadomiła, ze vat na dziecięce rzeczy wzrasta z 7 na 23 % !!!!!!!!!!!!!!
Postanowiłam, że po świętach jadę na początkowe zakupy. Coś już kupię. Przyjaciółki moje i nawet moja mama w tym stadium ciąży już kupowały dla dzidzi, a ja nie jestem zabobonna i nie wierzę w jakieś zapeszanie. Ja po prostu wiem, ze będzie dobrze :-)
A i doradzają mi kupić tak na 62 cm, bo dzidzie szybko rosną, a mój M jak się urodził to miał 60 cm i 4600 g.
A nie wiecie w jakich sklepach są już wyprzedaże??

Do góry