reklama

Kiedy na zakupy ;)

Ja też jasnożółty z królikiem, pomarańczowy z małpką i brązowy z pieskiem. Odnośnie wtopy to jak pojadę po odbiór to będę oczy i uszy rozwieszać w temacie ;-)

reklama
ehhhh...mąż mi odradził, bo to na pewno pomyłka, a jak dziś rano stwierdziłam, że zaryzykuję, to użytkownik zakończył aukcję...a teraz po 49zł wystawił te same kocyki...

na pocieszenie wczoraj przyszedł fotelik dla małej, o taki

Zobacz załącznik 333684

Ostatnia edycja:
Ha, to się kapnął :-D Pamiętam artykułu o sprawach sądowych o omyłkowo wstawionych kwotach typu samochód za 100 zł, zamiasta za 10 tys.
Fotelik fajny, w Twojej ulubionej tonacji kolorystycznej.

oj tak, w środku jest taki grafitowy ciemny:tak:
ja chyba mam fisia na punkcie tych szarości, ale naprawdę strasznie mi się podobają

żałuję tych kocyków, bo nie mam jeszcze żadnego, mogłam ze 2 wziąć, taka trochę frajerka ze mnie

forever, a jak się te sprawy skończyły?

Mrsmoon - co do kocyków to szczerze powiedziawszy wzięła je tak trochę "zapaśnie"w ramach ogólnego pędu, a tak naprawdę pasuje mi tylko jeden, więc jeśli chcesz napisz, które kolory bo jeszcze nie wybrałam to Ci chętnie odstąpię - ja pewnie pojadę do nich jakoś w przyszłym tygodniu.
A te sprawy - różnie i ugody były. Okazało się, że są tacy którzy czychają na takie aukcje z opcją kup teraz i kupują dosłownie po sekundzie. Sama jestem ciekawa jak się sytuacje rozwinie jeśli chodzi o kocyki. Tylko 7 - krotna różnica w cenie....
A co do szarości.... Ja mam teraz jazdę na jasny zielony do pokoju Młodej :happy2:

Hehe ale się uśmiałam z tymi kocykami...Czerwcówki chórem wykupiły prawie wszystkie...ciekawe czy je dostaniemy w tej cenie i czy faktycznie to była pomyłka?

Ja dostałam dziś maila od sprzedajacej kocyki że w cenie była pomyłka a kocyki kosztują 32 zł a nie 7 zł i wszystkie zakupione kocyki zostanąJwycofane. Szkoda!!!
Można też wycofać resztę zakupów u tej Pani, ja tak zrobiłam bo się nie opłaca!

A ja nie....:baffled: Faktycznie bez kocyków nie opłaca się kupować nic więcej, poza tym to też świadczy o Sprzedającym - tzn. gdzie ma głowę.
Tylko, że ja mam nieco... awanturną naturę, więc zapewne tak tego nie pozostawię. Trzeba ponosić konsekwencje za to co się robi. Nie wiecie ile "wisiała" ta aukcja ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry