reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

DOSTAŁAM MAILA TAKIEJ TREŚCI

"Chciałam poinformować, że nie wiem jakim sposobem (być może ktoś się
włamał do systemu), ale została zmieniona cena za koc Drewex z 32zł tak
jak jest w opisie aukcji na 7 zł wpisane do panelu. Nie jest to cena
prawdziwa, dlatego ta transakcja będzie wycofana. Jeżeli wpłacili już
Państwo pieniądze, to bardzo proszę o dane do przelewu, zwrócę, jak
tylko do mnie dotrą. Przepraszam za zaistniałą sytuację. Pierwszy raz
spotkałam się z czymś podobnym..."

reklama
forever, dziękuję Ci bardzo za ofertę, chętnie bym skorzystała, ale z tego co Doris pisze, to sprawa już nieaktualna. A szkoda, myślałam, że chociaż Wam się uda, skoro ze mnie taka frajerka...

Czekajcie dziewczyny.... Ja jestem taka, że czasem dołożę 20, żeby ktoś mnie na 10 nie zrobił - tak dla zasady.... Myślę, że ewentualne włamanie do systemu - tj. jego fakt - można stwierdzić przez administratora Allegro.

fOREVER, ONA SPRZEDAŁA WCZORAJ 61 TYCH KOCYKÓW...to dla niej straszna strata finansowa, a pomyłka może się zdarzyć! ja odpuściłam i napisałam, że rezygnuję z całej sprzedaży

Ja też...podałam nr konta i anulowałam resztę zakupów... niech mi wróci kase...a tak się cieszyłam że taka okazja była

aukcja raczej krótko wisiała, bo chyba do18 marca była, pewnie wczoraj dziewczyna ją dodała, a dziś rano się zorientowała

również dostałam maila o treści jak Doris; szkoda, że sprzedawca nieco wcześniej nie zajrzał do skrzynki, gdzie miał zapytanie choćby od naszej zołzy...
w każdym razie ja rezygnuję, nie będę się szarpać, bo nie chcę kocyków opłakanych przez sprzedawcę rzewnymi łzami;-)nie zrobiłam jeszcze przelewu, więc sprawy nie ma; no szkoda...

reklama
Dziewczyny podczytuję was i oczywiście tez w dzikim pędzie kupiłam te kocyki plus inne rzeczy. No i dzis mail od Pani. dziwne dla mnie to ,,włamanie" ja myślę że się rąbnęła po prostu. Napisałam do allegro czy to jest zgodne z regulaminem. Nie to żebym na siłę chciała od niej te rzeczy ale ciekawi mnie czy tak można

Do góry