reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

czytam o tych waszych kocykach i może jakaś inna jestem, ale współczuję tej babce ogromnie. Gdybym ja zamówiła ten kocyk i babka by mnie poprosiła żeby anulować aukcję to bez zastanowienia bym się zgodziła. Myślę, że się po prostu pomyliła, zwykły ludzki błąd i teraz biedna się strasznie denerwuje. Każdy z nas kiedyś popełnił błąd i na pewno chciałybyśmy żeby ta druga strona po ludzku to zrozumiała. Przepraszam, że się wtrącam bo w ogóle mnie to nie dotyczy, ale jakoś tak mi przykro jak czytam niektóre opisy...
Podpisuję się rękoma i nogami... Gdybym teraz, po tym mailu o pomyłce dostała od niej ten kocyk, chyba nigdy bym go nie rozpakowała nawet... byłoby mi głupio po prostu..

Aestima, współczuję, niezręczna sytuacja i chyba to jest właśnie to o czym pisała Traschka, tak jak ta babeczka liczy na zrozumienie, tak i Ty Kochana musisz liczyć na to, że kupująca zrozumie Twój błąd..

reklama
dziewczyny, kocyk w tej cenie możemy spisać na straty, ale powiem Wam, że z ciekawości przy okazji weszłam do Świata Dziecka i obejrzałam je. Są naprawdę dobrej jakości, takie milusie i b.ładne kolory mają. Myślę, że warte są nawet tych 30zł. Ja małej ze 2 kupię na pewno

ja łóżeczko z drewexu będę kupować, chciałabym białe, ale oni mają chyba tylko drewno bejcowane na biało z prześwitami
piękne łóżeczka ma drewnostyl, ale cena powala na kolana...:-(

Tak to prawda, zresztą w ogóle polecam firmę drewex, mają fajne spiralki na łóżeczko i takkie przytulanki fajne :)

ja tez polecam, kocyk na pewno jest super bo kupowałam męża chrześnicy z pościelą - naprawde ekstra, zabawkę też kupiłam i bardzo mi się podobała...

ja pewnie też kupię ten kocyk, ale jeden...bo chce jeszcze jeden ażurowy i jeden bawełniany..

Ja dziś trochę poszalałam i kupiłam kocyk, trzy ręczniczki z kapturkiem i dwie czapeczki:-)
30ibxnp.jpg

I jeszcze koszulę do porodu;-)
oqx2f5.jpg

pomocy!!! :sorry2:
wszystko mam po Fruciu moim kochanym i ablo jest niebieskie albo biale, chcialabym powoli rozgladac sie za dodatkami bardziej kobiecymi.

pomozcie mi znalesc cos taniego!!! na poczatek czapeczke ale nie rozowa, ewentualnie z dodatkiem rozu :sorry2: szukam na allegro i nic nie widze ciekawego :sorry2:

edit:
dubeltowka a ma rozciecia na cycki ta koszula :confused:
fajne reczniki i kocyk :tak: My mamy zolte z kaczuszkami ale tez z tymi zaglowkami na glowke ;p

reklama
Do góry