reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

traschka, super ta sukienka, mam podobną popielatą (też uzywana) i zmieści się tam wieelki brzuch!
W sumie to ubrań ciążowych mam pod dostatkiem. Przydałoby się jeszcze ewentualnie kilka bluzeczek i majtki takie pod brzuch.

reklama
ha ha ha :)
ja nie kupi lam jedne w w 1 ciąży ale nie mialam dużego brzucha i oni mnie zwyczajnie przeszkadzały:)
wole pod brzuch:)

ps. w tchibo nie zawsze warto chodzić do sklepów:)warto obserwować stronę internetowa:) i zamawiać:)
rzeczy gatunkowo bardzo dobrze szczególnie dla dzieci kombinezony na zimę i td:)

Tchibo - u nich 38 od którego się zaczynają ciuchy ciążowe to tak naprawdę 40 czyli za duże na mnie :-(. A jeśli chodzi o zamawianie przez internet to raz było ok ale drugi przez miesiąc nie mogła się dowiedzieć co z moją paczką która jakoby została zwrócona - po czymś takim zrezygnowałam z zakupu a faktura i tak przyszła pocztą :szok: Ja bym jednak stawiała na tradycyjny sklep.

forever ja zamawiam przez internet od kilku lat (płyty, książki, instrumenty dla dzieci), średnio raz w tygodniu mam przesyłkę i nigdy nie miałam żadnego problemu. Musiałaś mieć jakiegoś strasznego pecha!

reklama
forever ja zamawiam przez internet od kilku lat (płyty, książki, instrumenty dla dzieci), średnio raz w tygodniu mam przesyłkę i nigdy nie miałam żadnego problemu. Musiałaś mieć jakiegoś strasznego pecha!
Z Tchibo tak, z resztą nie pod warunkiem, że nie jest to poczta kurierska a w szczególności DHL. Też dużo kupuję przez internet - z "paczkowym" z poczty mam kontakt telefoniczny i umawiamy się kiedy zajrzy jak coś ma, a po listy chodzę raz na 2 tyg. na pocztę.

Do góry