reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Izka, jak byś się jednak na x- landera decydowała to polecam zakup na alegro- my zapłaciliśmy 700zł mniej niż w sklepie!:)

widzę, że temat łóżeczkowy się zaczął:tak:
Dziewczyny, poszukajcie na forach informacji o łóżeczkach klupś, bo wydaje mi się, że raczej słabo się o nich młode mamy wypowiadały.
Ja kupię albo z drewexa albo (dziewczyny wklejały i też b. ładne, ale nie czytałam jeszcze opinii) z bajanexu. Drewex na pewno dobrze się trzyma, znajomi mają i wygląda prawie jak nowe

Izka gdybym kupowała trójkołowca na pewno zdecydowałabym się na quinny speedi - jak dla mnie super wózeczek! Ostatecznie jednak postawiłam na 4 kółka, ale obejrzyj tego quinny, może ci się spodoba!

U mnie z lozeczkami juz mam spokoj. W sumie mam 3 i do trzeciego roku zycia powinno wystarczyc. Mam dom pietrowy wiec do sypialni na gorze bedzie normalne lozeczko ze szczebelkami (mam po corce, takie rosnace razem z dzieckiem, pozniej sie obniza i powstaje lozko - bardzo dobrze nam sluzylo i jest jak nowe), a na dol do salonu mam taka kolyske (tylko poscieli jeszcze nie mam)
Wiege / Babywiege | mit Komplett-Set | Neuware bei eBay.de: Wiegen (endet 10.03.11 13:03:01 MEZ)
Jak maly juz wyrosnie to kolyske wymienie na lozeczko podrozne (tez mam po Elenie).
Musze kupic tylko posciel do kolyski i nowy materac do lozeczka.

Co do wózków...dzisiaj obejrzałam X-landera, Tako Warrior i Tako X Jumpera, Graco, Quinnie...więc powiem Wam że - nie urażając absolutnie nikogo - ale ten X-lander jest strasznie ciężki w porównaniu np. do Tako czy Quienie...u mnie wygrał Tako Warrior pod każdym względem

Misialina

w TAKO WARRIOR

stelaż 11kg
gondola6,3 kg
spacerówka 6 kg

w X-landerze XA

stelaż+spacerówka 14,5 kg
gondola 4,9 kg

jakby nie patrzeć

spacerówka ze stelażem lżejsza w X-landerze o 2,5 kg
a gondola o 1,5 kg
może to Twoje subiektywne odczucie...