Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no niestety ale takie wielgachne cos trzeba nosic miedzy nogami, dlatego jak dla mnie jest to niewyobrazalne zeby to instalowac bez majtek siateczkowych...te podkłady mnie przerażają swoją wielkością, naprawdę jest aż tak źle??? i ile to trwa???![]()
. A co do tego ile to trwa i ile takich podkladow trzeba to ocywuiscie jak zawsze - to zalezy od organizmu. U mnie niestety oczyszczanie trwalo długo bo jeszcze po 8 tyg. od porodu njak bylam u ginka to cos tam brudzilo, ale podklady te duze to nie pamietam jak dlugo uzywalam, ale z tego co mi sie wydaje to zuzylam ich 2 opakowania czyli 20 szt. wiec sporo
. Niestety do mojego wózka kolorystycznie niekoniecznie :-(
Kati83 - aaa.... Gerber bo napisałaś Garnier, to widziałam - jak cenowo ?
cenowo różnie średnio ok 22 zł za takie opakowanie 150 mlWidzę, że ambitne plany macierzyńskie :-) Ja też nie wiem do końca poza tym, że Chicco i szarooliwkowyTraschka, ja dla drugiego dziecka to jeszcze zostawię x- landera ale przy trzecim już kupię teutonię- zakochałam się w niej...
Forever, właśnie sobie uświadomiłam ,że nie wiem jaki Ty masz wózek! Pokaż![]()
- jest wciśnięty w najdalszy kąt pokoju i zastawiony gratami. Już obiecałam fotkę Zebrrze jak go wyszykuję