reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
no niestety ale takie wielgachne cos trzeba nosic miedzy nogami, dlatego jak dla mnie jest to niewyobrazalne zeby to instalowac bez majtek siateczkowych...te podkłady mnie przerażają swoją wielkością, naprawdę jest aż tak źle??? i ile to trwa???![]()

aaga, dzięki właśnie 2 opakowania zakupiłam i 2 opakowania majteczek, a tym że majtki po 5 sztuk pakowane. Mam nadzieję, że wystarczy na początek...Ja zupełnie zielona w tym temacie jeszcze, szkołę zaczynam z końcem marca dopiero, pewnie będą instruować co i jak
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - śliczne te kocyki w szczególności marynistyczny - uwielbiam te motywy i zestawienie koloru
. Niestety do mojego wózka kolorystycznie niekoniecznie :-(
Aaga1407 - najpierw te gigantyczne podkłady a póżniej co - zwykłe podpaski ? Jeśli tak to jakie ?
Kati83 - aaa.... Gerber bo napisałaś Garnier, to widziałam - jak cenowo ?

Aaga1407 - najpierw te gigantyczne podkłady a póżniej co - zwykłe podpaski ? Jeśli tak to jakie ?
to ja ciapa jestem

Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
:-)a jaka pojemność ?
Aestima
Fanka BB :)
Mysia, no my właśnie przewijać będziemy na poziomie 95 cm, a komoda ma 105 bo policzyli z tym obramowaniem od przewijaka co aż za ścianę zachodzi... (ono ma 10 cm właśnie)
Traschka, ja dla drugiego dziecka to jeszcze zostawię x- landera ale przy trzecim już kupię teutonię- zakochałam się w niej...
Forever, właśnie sobie uświadomiłam ,że nie wiem jaki Ty masz wózek! Pokaż
Traschka, ja dla drugiego dziecka to jeszcze zostawię x- landera ale przy trzecim już kupię teutonię- zakochałam się w niej...
Forever, właśnie sobie uświadomiłam ,że nie wiem jaki Ty masz wózek! Pokaż
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
Aestima ja też najpierw się zachwyciłam Teutonią, jednak na pierwszych wertepach odrzuciłam jej piankowe kółeczka. Zdecydowanie nie na mój górzysty teren
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Widzę, że ambitne plany macierzyńskie :-) Ja też nie wiem do końca poza tym, że Chicco i szarooliwkowyTraschka, ja dla drugiego dziecka to jeszcze zostawię x- landera ale przy trzecim już kupię teutonię- zakochałam się w niej...
Forever, właśnie sobie uświadomiłam ,że nie wiem jaki Ty masz wózek! Pokaż![]()

Ostatnia edycja:
Podziel się: