Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja uwazam ze to dobry plan. Bawełniany na pierwsze dni chyba jest najlepszy bo biust na początki troche podrośnie wiec bawełna sie dostosuje do rozmiaru.

to chyba nie do końca prawda, bo z tego o słyszalam w szkole rodzenia od lekarzy i położnej, to na noc mleko w piersi się zgęszcza i zatłuszcza, więc jest najbardziej sycące ze wszystkich partii pokarmu w ciągu dnia; poza tym nawet najlepsze mleko z torebki nie zapewni dziecku takich wartości i nasycenia, co mleko z piersi mamy - nawet w upalne dni wystarczy cycek i żadne inne dopajanie nie jest potrzebne (przynajmniej przez pierwsze miesiące)na noc kupne, bo wtedy dziecko bardziej nasycone jest niż po mleku z cyca
doggi logiczne jest to co piszesz ale w praktyce niestety życie pokazuje często inaczej.Dziecko oducza się ssać sutek mamy jak poczuje butlę...:-(Przynajmniej tak było z moim Igorem.Im częsciej dostał butlę tym mniej chciał jeść pierś.
Tusen jasne przyznam Ci rację, każde dziecko jest inne.I to nasze drugie dziecko na pewno będzie inne od pierwszego!!Ale fakt jest faktem ,że często dzieci jak poczują jak fajnie i bez wysiłku się ciągnie mleczko z butli to pózniej jest męka i płacz przy cycku(mówię o sytuacji kiedy nie mamy w piersiach zbyt wiele mleka) i zaczynamy włączać zastępcze.Każde dziecko jest inne,będziemy wyczówały co będzie najlepsze dla naszych pociech.
Mój nie chciał wogóle butli,pamiętam że okres odstawienia od cycka był najgorszym jaki przeszłam z synem.