reklama

Kiedy na zakupy ;)

Misialina jak chcesz to mogę ci wysłać na e-maila zdjęcie z mojego wesela były na nim 2 ciężarówki i miały ładne sukienki, nie chce ich wstawiać na ogólnym bo nie wiem czy by sobie tego życzyły. Choć ta druga mi sie zdecydowanie bardziej podoba :biggrin2:

Agabre żona mojego kuzyna ma Roan marita wozi dopiero 3 m-ce i jest zadowolona ale ponoć te kosze z czasem skrzypią

reklama
Kati dzieki ale chyba nie ma sensu...jeszcze mi się spodobają a napewno nie kupię takich samych bo ciężko z tym by było...chociaż prześlij...na PW podam Ci maila

A ja dziś zahaczyłam o lumpek i kupiłam cos dla siebie:) Dwie bluzeczki, niby nie ciążowe ale łądnie leżą i sweterek. Też nie ciążowy ale zapinany na trzy guziki na biuście i wiżany pod biustem delikatnym sznureczkiem, dół ładnie ukłąda się na brzuszku. Bardzo się cieszę, bo naprawdę mam marnie z ubraniami!

aneczka
ja nie ufam żadnym fotelikom z serii 3w1, takim które produkuje firma wózkowa. Stawiam na fotelik który dobrze wypada w testach bezpieczeństwa. A te wózkowe, zwłaszcza mniej znane, w ogóle nie są w takich zestawieniach uwzględniane. My duzo jeździmy autem i dla mnie to ważna sprawa. ALe wiesz... przecież ludzie kupują takie foteliki jak pokazałaś i jest wszytko ok. To po prostu taki mój schiz, nie musisz brać tego pod uwagę:))

Evka tako warrior jest super, testowałam w sklepie i zastanawiałam się nad nim. Dla mnie jednak za ciężki do wnoszenia na 3 piętro w kamienicy. Gdyby nie to, chyba bym go kupiła.

Zebrra gratuluję 7777 posta hehe :))

katamisz łóżeczko fajne, choć jak dla mnie za wysokie te boki, ja wolę mieś w wysokości reszty łóżęczka ale to zależy od ustawienia łóżeczka w pokoju. A który wzór wybierasz?

Traschka masz rację...to drugi ich minus...waga. ja mam windę :) Ale są podobne wózeczki też polskiej firmy Emjot...przejrzyj sobie - lzejsze,a podobne do tako
Ja jakoś jestem za tradycyjnym łóżeczkiem, drewnianym ze szczebelkami...Maluch może się gramolić po szczebelkach, wstawać, łapać za szczeble...a w turystycznym nie ma takiej możliwości. Choć fakt, ze turystyczne są piękne :)

Misialina bardzo ładne sukienki, jednak ta druga wydaje sie być bardziej praktyczna bo brzuszek ciągle rośnie :) Też mam wesele w kwietniu i muszę się pojawić choćby na ślubie i mam kłopot ze znalezieniem czegoś sensownego w rozsądnej cenie i żeby przy tym nie wyglądać jak worek kartofli ;-) Czy te sukieneczki które zamieściłaś są z allegro?

Traschka gratuluję zakupów ubraniowych:) oj ja też zaczynam mieć problem z ubraniami....

Misialina zdjecia wysłałam zobacz sobie
P1020714.JPG
:-)

Traschka wstaw zdjęcia tych ciuchów oczywiście na tobie :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Luksja jak idziesz tylko na ślub to wystarczy ci ładny płaszczyk:)

Evka ja już kupiłam x-landera więc temat wózków uważam dla siebie za zamknięty:) Ja też zdecydowanie wolę łóżeczka drewniane. Turystyczne mi się nie podobają w ogóle (choć akurat to brązowe jest całkiem ładne), ale wydają mi się takie jakieś... tandetne. Przydają się jeśli rzeczywiście się wyjeżdża i chce się brać łóżeczko ze sobą, ale do domu bym takiego nie wybrała.

kati ja wciąż nie mam baterii w aparacie. Mój M. kupi może za dwa lata jak mu będę codziennie przypominać:)

reklama
Cześć zeberko.Jaki numer 7777 super!! Dobrze ,że nie 666 :P
hehehe wolałabym 666 ;)

A widzisz Zebrra, nie wiedziałam. Czyli trzeba pytać o atesty czy o co jak sie kupuje fotelik?
Przede wszystkim przejrzałabym na Twoim miejscu testy i fotelik wybrała odrębnie od wózka. Jesli zależy Ci np na tym, zeby foteli wpinać w stelaż wózka, to wtedy trzeba niestety wybrac wózek pod fotelik...

Zebrra gratuluję 7777 posta hehe :))
Dziękuję :)

Traschka, gratuluję zakupów - tych dla siebie! Ja nie pamiętam kiedy sobie coś kupiłam... A nie! Kupiłam sobie gatki jakieś 2 tygodnie temu ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry