A ja dziś zahaczyłam o lumpek i kupiłam cos dla siebie

Dwie bluzeczki, niby nie ciążowe ale łądnie leżą i sweterek. Też nie ciążowy ale zapinany na trzy guziki na biuście i wiżany pod biustem delikatnym sznureczkiem, dół ładnie ukłąda się na brzuszku. Bardzo się cieszę, bo naprawdę mam marnie z ubraniami!
aneczka ja nie ufam żadnym fotelikom z serii 3w1, takim które produkuje firma wózkowa. Stawiam na fotelik który dobrze wypada w testach bezpieczeństwa. A te wózkowe, zwłaszcza mniej znane, w ogóle nie są w takich zestawieniach uwzględniane. My duzo jeździmy autem i dla mnie to ważna sprawa. ALe wiesz... przecież ludzie kupują takie foteliki jak pokazałaś i jest wszytko ok. To po prostu taki mój schiz, nie musisz brać tego pod uwagę

)
Evka tako warrior jest super, testowałam w sklepie i zastanawiałam się nad nim. Dla mnie jednak za ciężki do wnoszenia na 3 piętro w kamienicy. Gdyby nie to, chyba bym go kupiła.
Zebrra gratuluję 7777 posta hehe

)
katamisz łóżeczko fajne, choć jak dla mnie za wysokie te boki, ja wolę mieś w wysokości reszty łóżęczka ale to zależy od ustawienia łóżeczka w pokoju. A który wzór wybierasz?