reklama

Kiedy na zakupy ;)

katamisz łóżeczko fajne, choć jak dla mnie za wysokie te boki, ja wolę mieś w wysokości reszty łóżęczka ale to zależy od ustawienia łóżeczka w pokoju. A który wzór wybierasz?

Ja chyba wybiorę wzór nr 3-FLOWERS LUB 10 -PRINCE.Łóżeczko będzie stało przy ścianie bokiem więc wchodząc do pokoju po prawej stronie będzie widoczny ten obrazek z boku łóżeczka.Myślę ,że fajnie to będzie wyglądało.Liczę,że łóżeczko będzie masywne bo na takim mi najbardziej teraz zależy.To które kupiliśmy za 80 zł z baldachimem, przewijakiem i matą niemowlęcą jest pęknięte po środku szczebli i było klejone.Uważam ,że konstrukcja która była już raz naruszona jest zbyt ryzykowna...nie będzie się można nawet oprzeć na nim bo będę się bała ,że się złoży albo coś...

Aaa i gratuluję zakupu;) Ja mam w planach zakup butów i torebki tym razem coś dla siebie!!Jak się za tym stęskniłam już...marzy mi się taki wypad do sklepu po spodnie rurki i jakieś wyższe buty np. na specjalny wypad rzecz jasna bo na codzień noszę cichobiegi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Trasia, tak to byłoby w moim przypadku najlepsze rozwiązanie, ale w zadym płaszczyku wiosennym się już nie zapinam niestety, więc coś pod spodem też być musi...:(

Katamisz głosuję na nr 3:-D

Kurde już trzeci raz pisze ten post i ciągle urywa go w połowie :/

Oooo wózki się pojawiły :) My w ostatnia sobotę robiliśmy rozeznanie w wózkach łózeczkach itp. Postawiliśmy an polską firmę Tako, model warrior. Znajoma ma i bardzo chwali. Zobaczymy...podobno jedyny minus to fakt, ze nie ma mozliwosci przełozenia rączki wózka-trzeba przepinać całą gondolkę. Ale cena chyba przystępna: ok 1400 zł za 3 w 1.
Evka my tez kupiliśmy Tako, ale model wcześneijszy - Jumper-X, zasada działania w nich jest taka sama i przełożenie gondoli trwa dosłownie sekundę i można to zrobić jena ręką więc to żaden problem :)
Model warrior będzie też chyba kupować Misialina :)

Evka nie chodzi o wpinanie w stelaż, tylko o testy bezpieczeństwa, te foteliki nawet nie są w nich brane pod uwagę...
To niestety prawda...
Tzn te foteliki w zestawach 3w1 z wózkami też mają atesty i certyfikaty bezpieczeństwa, inaczej nie byłyby pewnie dopuszczone do sprzedaży, jednak to nie to samo co foteliki Maxi Cossi, czyli jedna z najbezpieczniejszych...
My z racji tego że praktycznie nie będziemy jeździć samochodem, całą najbliższą rodzinę mamy w jednym mieście, ba nawet na jednym osiedlu, to w fotelik z prawdziwego zdarzenia zainwestujemy jak Mała wyrośnie z tego niemowlęcego.

Kochane a czy któraś z Was miała może okazję zobaczyć na żywo oraz podotykać takie łóżeczko...ŁÓŻECZKO BABY BOO 20 WZORÓW WROCŁAW (1501959588) - Aukcje internetowe Allegro

Zdecydowałam ,że nie będę żałować i kupię nowe bo boję się włożyć maluszka do tego które kupiłam i okazało się klejone między szczebelkami...
Ja się kiedyś zakochałam w tych łóżeczkach, śliczne mają te wzory, jednak brak szuflady i niemożliwość zawieszenia przybornika na krótszym boku co u nas jest koniecznością (no i tu byłoby głupotą bo zasłoniło cały wzór) zakończyły tę miłość... ale łóżeczko samo w sobie jest cudne :)

Mam pytanie - jak myślicie czy ten materac będzie wygodny dla dziecka ??? :
Materac Pianka-Kokos-Gryka do Łóżeczka 120x60 (1520016493) - Aukcje internetowe Allegro
Chodzi mi i te pikowania na warstwie gryczanej, czy nie będą gniotły plecków bobasa?
Pytam o ten konkretny materacyk bo od tego samego sprzedawcy będziemy zamawiać łóżeczko i poszłoby jedną przesyłką :)

Madzioolka dzięki za radę.Ja nie potrzebuję organizera wieszać na boku łóżeczka także u mnie taki kolorowy bok będzie zdobił część pokoju:)Zdecydowałam ,że podjadę na miejsce i zobaczę sobie to łóżeczko jak kupię to się pochwalę!!:)

Co do materacyka to ja bym go poleciła.Kupiłam ten sam tylko innej firmy i jest w sam raz ani za twardy ani za miękki.

Madziolka moi rodzice też zakupili taki materac, tylko że w sklepie w moim mieście - bo taki chciałam :biggrin2:

Zebrra nareszcie jesteś :biggrin2::biggrin2::biggrin2:, czekamy na ciebie na wątku ekomama :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Madziolka mam taki materacyk i tez ma takie pikowania po stronie gryczanej nie wydaje mi się żeby to stanowiło jakiś dyskomfort. Poza tym zaleacją żeby dzidzia w początkowych miesiącach leżała na stronie kokosowej. Pewnie jeszcze się wypowie jakaś doświadczona Mama :)

reklama
Madziolka racja, jumper X też jest fajny. One się ponoć różnią minimalnie i tylko stelażem. My chyba zostaniemy przy warrior. Świetne kolory mają Tako no nie? A co do materacyka to pytałam w sklepie i pani polecała właśnie kokos, pianka, gryka - niby powinien byc dosc twardy dla takiego małego bąbla.

A jaką kołderke i poduchę kupujecie? Bo rozrzut cen też jest spory?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry