Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie mam łózeczka i w pierwszym okresie nie będę miała, ale ta karuzelka jest o tyle fajna, że można ją zawiesić w wózku, łózeczku, foteliku czy gdziekolwiekzebrra śliczne te rzeczy kupiłaś...Ja też koniecznie muszę kupić laktator!!A do łóżeczka gadzetów jeszcze nie kupuję bo nie mam łóżeczka ;-)Wszystko po moim Igorze porozdawałam :-(
Tak, też myslałam, że mamy podobny planZebrra to widzę, że jedziemy na podobnym wózku :-) Też mam taki plan z kołyską a propos moich 3 pokojów :-) I nawet kołyski mamy podobne :-)
Dziś przyszła zamówiona na allegro maegapaka ubranek i powiem Wam dziewczyny, że jest tego tyle, że po prostu zaniemowiłam z wrażenia! I jakie śliczne ciuszki - lżejsze, cieplejsze, kompletne dresiki, czapeczki...Zawrotu głowy dostanę - z pełnym rozpakowaniem czekam na meża :-) Tak więc nie dokupię już ani jednej rzeczy, bo aż do późnej jesieni będę miała ubranek pod dostatkiem!! No, chyba że Lenka nas zaskoczy i po 2 miesiącach wyrośnie z rozmiaru 68 :-)
Ale się cieszę z tego zakupu! Niby większa suma poszła za jednym razem (75zł), ale mam absolutnie wszysko co potrzeba w jednej paczce!!
Wiesz co, szczerze mówiąc jak też mam dopiero kilka rzeczy, poza tym mam duzy kłopot z tym, żeby to wszystko co mam ukryć przed OlafemZebrra...kurczę Ty już chyba mam wszystko co można mieć...ja nie mam nic poza paroma ciuszkami...ale dzisiaj mam zamiar jechać do Auchana na nocną wyprzedaż...może będą jakieś ciuszki przecenione...Ty już znasz płeć na 100% a ja na 80% więc jeszcze mnie to trochę blokuje![]()
[[/COLOR][/I] Tak, też myslałam, że mamy podobny planPochwal się tą paką ubranek! Może link do aukcji?
![]()
I szukałam wózka właśnie z takimi kołami. Przed zakupem jednak chciałabym go obejrzeć i zobaczyć, jak jest ciężki - bo tu dziewczyny mają rację - no, chyba że nie będziesz musiała go nosić po schodach. Ale są śliczne! I tyle zielonych do wyboru ;-) :-) 
Mam pytanie- kupujecie rożki dla dzieci? MI się obiło o uszy, ze położne nie polecają już sztywnych rożków- zwłaszcza jak dziecko rodzi się późną wiosną, latem. Polecają coś takiegohttp://motherhood.pl/produkt/otulaczek/kup.html W smyku kosztuje to 29 zł, chyba kupię taki w krokodyle![]()