reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Wy już wszystko gotowe macie dla maluszków, a my dopiero w maju będziemy zamawiac i wózio i łózeczko i resztę wyprawki :szok:

Mnie lękiem napawa zapach kupek, bo ja węch mam bardzo czuły i niczego tak się nie boje jak smrodku w domu i już wyobrażam sobie, ze jak otworze tego pampersa a tam kupa po pachy, to dorzuce małej moje wymioty w pieluchę :szok::zawstydzona/y:

tez sie tego obawiam, ale to nasze dzieci i pewnie bedziemy kochac te kupki...najgorsza traume miałam w żlobku na praktykach 30 obsranych obcych dupek to był szok...miałam wrażenie ze do oddechu wszedł mi ten smród

Ale przeciez te kupki na diecie tylko mlecznej to tak nie smierdza co innego pozniej :tak:
Co do woreczkow to paklanki mialam w torbie przy wozku jak gdzies sie w gosciach by cos przydazyło :-)
a w domu mam smietnik na dworze wiec nawet jak Amela miała juz ok 2 lat to jej smrodki marzły na -20
Moze na balkon (jesli macie) smietniczki wystawcie??

dziewczyny, może głupie pytanie zadam, ale co się wiesza na takich wieszaczkach?
mrsmoon, ja bym na takich wieszaczkach wieszała wieszaki niemowlęce z ubrankami- n. jakąś ekstra koszulę a u dziewczynki sukienusie- podoba mi się taka stylizacja. A na półeczkach trzymałabym płyty z muzyczką Miesia, małe książeczki:)a

Dziewczyny, a oto mój wyczekany organizer na łózeczko! Zdjęcia nie oddajawprawdzie jego uroku, ale wrzucam:)
P1080371.jpgP1080370.jpgP1080368.jpgP1080369.jpg

Oprócz tego ta kochana pani uszyła mi i Michałowi piękny, biały organizer na wieszaczku z wyszytymi naszymi inicjałami i powiesiliśmy sobie u rodziców przy łóżku - trzymamy tam drobiazgi- kremik do rąk, książki, chusteczki itd.:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry