Aestima Jutro wysle Michała do Bobasa, bo tam maja te mam na allegro taniej ale nim dojdzie to potrwa :-( Nasz maly tez dobrze ssie, az byłam w szoku ze od poczatku do piersi tak ładnie sie zasysał (zero popekamych brodawek) i jest przy tym taki nerwus.
reklama
Aestima
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, rozważam kupno leżaczka. Kompletnie się na tym nie znam. Pomożecie? Co powiecie na ten:
BRIGHT STARTS LEŻACZEK MAŁPKA 7067 + GRATISY (1680897181) - Aukcje internetowe Allegro
I jak moje dziecko ma 5200g, to do kiedy starczy?
BRIGHT STARTS LEŻACZEK MAŁPKA 7067 + GRATISY (1680897181) - Aukcje internetowe Allegro
I jak moje dziecko ma 5200g, to do kiedy starczy?
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Aestima
fajny, ale może spróbuj rozglądnąć się za czymś bardziej uniwersalnym, bo jak Mały zacznie siadać to już nie będzie ten model najwygodniejszy. Zobaczy może coś takiego:
BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kg+moskitiera Mikrus (1676844870) - Aukcje internetowe Allegro
Ja przy pierwszym dzieciaczku miałam taki z regulowanym oparciem i sprawdził się do roku prawie.
P.S. poza tym witam się po dłuższej przerwie
fajny, ale może spróbuj rozglądnąć się za czymś bardziej uniwersalnym, bo jak Mały zacznie siadać to już nie będzie ten model najwygodniejszy. Zobaczy może coś takiego:
BUJACZEK-LEŻACZEK 4w1 do18kg+moskitiera Mikrus (1676844870) - Aukcje internetowe Allegro
Ja przy pierwszym dzieciaczku miałam taki z regulowanym oparciem i sprawdził się do roku prawie.
P.S. poza tym witam się po dłuższej przerwie
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
to fakt, tamten jest ładniejszy, tak na szybko przeglądałam aby mniej więcej model pokazać
a to czy będzie przydatny do zależy od dzieciaczka w sumie, ja używałam go głównie do karmienia (czasem siadał w nim i obserwował jak się krzątam w kuchni), a że Karol nie protestował to czas na posiłek potrafił wysiedzieć w nim, póki nie sprawiłam mu takiego krzesełko-stoliczka - wtedy tylko to się liczyło do siedzenia
a to czy będzie przydatny do zależy od dzieciaczka w sumie, ja używałam go głównie do karmienia (czasem siadał w nim i obserwował jak się krzątam w kuchni), a że Karol nie protestował to czas na posiłek potrafił wysiedzieć w nim, póki nie sprawiłam mu takiego krzesełko-stoliczka - wtedy tylko to się liczyło do siedzenia
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
A masz fotelik samochodowy? On też dobrze się sprawdza jako leżaczek
Może rzeczywiście nie ma sensu w takiej sytuacji.
Może rzeczywiście nie ma sensu w takiej sytuacji.
Aestima ja od wczoraj siedzę i oglądam leżaczki i sama nie wiem - coraz większy mętik w głowie. Zastanawiam się nad tymi:
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK -H4789 24H -WYS 0zł (1683831411) - Aukcje internetowe Allegro
P7535 FISHER PRICE LEŻACZEK do 9 kg MELODYJKI (1667448551) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 L0539 (1670390710) - Aukcje internetowe Allegro
i nie wiem zupełnie który wybrać
Zastanawiam się też nad wpływem takiego leżaczka na kręgosłup dziecka...Ale jestem skłonna jakiś kupić, bo mała nie potrafi spokojnie leżeć i nie płakać, może w leżaczku jakby więcej widziała byłaby spokojniejsza?
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK -H4789 24H -WYS 0zł (1683831411) - Aukcje internetowe Allegro
P7535 FISHER PRICE LEŻACZEK do 9 kg MELODYJKI (1667448551) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK WIBRACJE 3w1 L0539 (1670390710) - Aukcje internetowe Allegro
i nie wiem zupełnie który wybrać
Zastanawiam się też nad wpływem takiego leżaczka na kręgosłup dziecka...Ale jestem skłonna jakiś kupić, bo mała nie potrafi spokojnie leżeć i nie płakać, może w leżaczku jakby więcej widziała byłaby spokojniejsza?
mysia23
mama dwójeczki
My mamy taki jak kiedyś pokazywałam, duży (wysoki, i tylko się huśta jak ja go huśnę, jak mała się rusza to nie drgnie nawet, bo jest strasznie cięzki...beznadziejny niestety jest...niestety dostaliśmy go po dziecku znajomej, teściowa nam wcisnęła i bez sensu teraz kupić mi drugi...
ja chciałam taki jak mrsmoom wkleiła ten drugi
P7535 FISHER PRICE LEŻACZEK do 9 kg MELODYJKI (1667448551) - Aukcje internetowe Allegro żeby się rszał jak dziecko się ruszy, on tak fajnie się kiwa...jest super, no ale co nie ma co kombinować...
ja chciałam taki jak mrsmoom wkleiła ten drugi
P7535 FISHER PRICE LEŻACZEK do 9 kg MELODYJKI (1667448551) - Aukcje internetowe Allegro żeby się rszał jak dziecko się ruszy, on tak fajnie się kiwa...jest super, no ale co nie ma co kombinować...
reklama
Podziel się: