reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny za Wasze pozytywne myślenie,chciałabym sie od Was zarazic:-)
Ja własnie dzis w planach miałam kupic cos typowo ciążowego.Wszytkie dzinsy mnie uciskaja i zaczynaja byc niewygodne .Od jakis 2 tygodni chodze tylko w dresach.
Ja własnie dzis w planach miałam kupic cos typowo ciążowego.Wszytkie dzinsy mnie uciskaja i zaczynaja byc niewygodne .Od jakis 2 tygodni chodze tylko w dresach.
Jeżeli chodzi o foteliki to ja ostatnio na bieżąco jestem bo wymienialiśmy córci na większy. Polecam stronę z testami fotelików:
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-13 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Ja osobiście polecam Maxi Cosi Cabrio z ISOFIXem jeśli macie możliwość jego wpięcia to super sprawa ale trzeba się nastawić na koszt ok 1200 zł
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe z grupy wagowej 0-13 kg :: sortowanie wg kryterium ocena
Ja osobiście polecam Maxi Cosi Cabrio z ISOFIXem jeśli macie możliwość jego wpięcia to super sprawa ale trzeba się nastawić na koszt ok 1200 zł
tusenfryd, więcej optymizmu, nie chcę myśleć o tym, co może się wydarzyć, jestem w ciąży po wielu latach starań i chce się nią cieszyć a nie martwić, czy wszystko będzie dobrze 
Akasiam, dzięki za link
na pewno zajrzę zanim się zdecyduję na jakiś model 
Akasiam, dzięki za link
zebrra
Potrójna mama :)
Jesli chodzi o foteliki to może przejrzyjcie testy fotelików...
mojeauto.pl
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - Test fotelików samochodowych Niebezpieczna podróż
mojeauto.pl
fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - Test fotelików samochodowych Niebezpieczna podróż
zebrra
Potrójna mama :)
heh spóźniłam się z linkami 
Aestima
Fanka BB :)
Nie śmiejcie się dziewczyny,ale ja już się trochę martwię tym fotelikiem
No bo przeczytałam, że te super bezpieczne są bardzo głębokie i dziecku w nich niewygodnie, może się bardzo pocić. I jak tu jechać 5 godzin z maluchem (latem) w takim foteliku? Dodam, że nie mamy klimy i nie stać nas na zmianę auta ( zresztą dopiero nabyliśmy to):/ Chyba, że będziemy jechać poźnym wieczorem. Ale mam jeszcze inne dylematy- czy taki maluch może przejechać 5 godzinną trasę? słyszałam, ze nie można długo trzymać niemowlaka w foteliku, bo jest wtedy w złej pozycji, powinien leżeć. Widziałam taką gondolę wpinaną zamiast fotelika, ale nie wiem czy to bezpieczne. Eh, mam jeszcze kilka m-cy, żeby tą kwestię rozstrzygnąć. Może zlecę to mężowi
ja mówiłam serio o pociągu
500 km do rodziców to około 8-9 godzin jazdy z niewielkimi przerwami. Dziecku będzie niewygodnie, my będziemy zmęczeni. A tak wykupimy sobie miejsca do leżenia, dziecko się normalnie wyśpi w gondolce i będzie dobrze. Autem wybiorę się najwcześniej po ukończeniu przez maleństwo roczku 
reklama
Podziel się: