reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Forever, a wiesz, że ja nawet nie pomyślałam o tych paskach? Heheh :) Kupiłam też bodziaki - wszystkie w paski ;) I dwa ochraniacze na łóżeczko (używane, więc czekam na przesyłki), wtedy wrzucę fotki...

reklama
Traschka, super Ci się trafiło! Powiem szczerze, że przy Wice wyprawką zajmował się Olaf z moją mamą (ja prawie cała ciąża w szpitalu), więc przy Jasiu musiałam nacieszyć się tymi zakupami, kupowałam wszystko co mi się spodobało i naprawdę wydałam kupe kasy... A teraz? Teraz cieszę się, że nie musze zbyt duzo kupować :) ale i tak wpadłam już w sidła allegro... potrafię pół dnia przesiedzieć... ;)

A ja kupiłam jak na razie tylko jedno ubranko na 62cm.
IMG_3240.jpg
Uniwersalne.Ale tudno znaleśc jakieś ubranka pasujące na chłopca i dziewczynke.

ja juz znalazłam łozeczko nic specjalnego :) safari z klupsia z żyrafką za 190 na allegro ;)

do tego chce jeszcze kupic huśtawkę lub bujaczek fisher price :)

i całe meblowanie zakończone bo komode młody odziedziczy po nas :) do hasania bedzie miał pozniej jeszcze łozko :)

moja Teściowa dziś oznajmiła, że jest jeszcze łóżeczko po moim T, więc sprawę mamy z głowy... Musimy tylko odmalować i kupić materac i inne bajerki. Ale ładne to jego łóżeczko :) no a wózek kupią moi Rodzice. Tata powiedział, że jest taki zwyczaj, że Dziadkowie kupują. Szczerze przyznam, że nie słyszałam, no ale jak chcą :-D

moja Teściowa dziś oznajmiła, że jest jeszcze łóżeczko po moim T, więc sprawę mamy z głowy... Musimy tylko odmalować i kupić materac i inne bajerki. Ale ładne to jego łóżeczko :) no a wózek kupią moi Rodzice. Tata powiedział, że jest taki zwyczaj, że Dziadkowie kupują. Szczerze przyznam, że nie słyszałam, no ale jak chcą :-D

U mnie teściowa chciała nam kupować, ale jej powiedziałam, że nie chcemy, bo mamy swoje wizje i ewentualnie może nam pomóc, w sensie pójść z nami do sklepu, ale za niespodzianki zdecydowanie dziękujemy. No, a że trafiła nam się okazja, to wózek kupiliśmy sami :-)

no coś Ty... My też nie damy rodzicom wybrać wózka :-D
Oni płacą, my wybieramy.
Razem pojedziemy do sklepu.

A że z Mamuśką moją mamy podobny gust, to się nie boję kłótni w sklepie.
A mojejmu Tatusiowi i Mężowi, pewnie wszystko jedno będzie jaki kolor będzie miał wózek...

;-)

Agatka, he he, rozumiem :-) No, gdybym ja nie postawiła sprawy w ten sposób, to pewnie któregoś dnia zastalibyśmy teściową z wózkiem przewiązanym kokardą pod naszymi drzwiami :-p

reklama
Ja dostałam od mojego ojca i jego żony wózek dla Olka.Byłam bardzo niezadowolona,bo był ciężki i sztywny.Jedynym plustem było to że był jednym z niewielu wózków na polskim rynku z pompowanymi dużymi kołami.Spisał sie rewelacyjnie zimą,ale i tak nie chciałabym go nawet za darmo drugi raz.
Uważam że same powinnyśmy wybrac sobie wózki,to wkońcu mu najczeście bedziemy je prowadzić.

Do góry