reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

zebrra jaki słodziutki!!A Twoja córa też śliczna dziewczynka!!Podobne chyba dzieciaczki do Ciebie są...
Ja miałam w szpitalu takie białe jak pokazywałaś wcześniej - dostałam je ale służyly mi tylko w szpitalu pozniej je wrzuciłam na dno wora.Były koszmarne.

reklama
Zebrra, ale cudna fotka:) Śliczne te Twoje dzieciaki, a Wika ma taki cieplutki uśmiech, od razu widać, że dobra i wrażliwa z niej dziewczynka!

Dzięki Dziewczyny :)

Wika bardzo się zieniła, wysmuklała, to przecież 3,5 roku temu było... Nawet zdjęcia z podpisu sa mocno nieaktualne, to czerwiec 2009..

Zebrra masz naprawdę sliczne te dzieciaczki. Podobne są do Ciebie z awatarka, Wika chyba nawet bardziej niż Jasio, taki słodki i ciepły uśmiech :)

Zebrra, czapki okropne :eek: wyglądają jak jakiś oldskulowy kask motocyklowy :cool:
:rofl2:
Dziewczyny, ja właśnie w ostatnich zakupach ubrankowych siedzę i - jak to jest z tymi sieciowymi rozmiarówkami - wydaje mi się, że Madzioolka napisała, że Pepco jest zaniżone, ale nie mogę teraz tego znaleźć. :no: Coś "nie tak" - tylko nie wiem co jest napewno z H&M. Pamiętam też, że koleżanka musiała wymieniać ubranka dla syna w Zarze,ale w którą stronę to nie wiem. :no: Bardzo bym prosiłam o wskazówkę od bardziej doświadczonych, chciałabym właściwie pogrupować ubranka i nie chcę skończyć z kilkunastoma bluzeczkami w jednym rozmiarze, a kilkoma w jednym bo rozmiarów nie trzymają ( juź teraz się tego boję :eek: )- w ostateczności mogę oczywiście metodą przymiarek jednych do drugich:tak:, ale do tego musiałabym wyciągnąć cały zbiór, co obecnie jest niewykonalne. :sorry:

h&m wypadają większe. to mnie cieszy, bo mam od nich komplecik na 50, to mam nadzieję, że tak naprawdę jest to 56 i wcisnę Mieszkowi:)

Czyli zaniżone... Nie mam od nich zbyt dużo rzeczy. Ja na 50 cm mam naprawdę niedużo, choć Młoda może nie być gigantem - ja się w sumie cieszę bo może jednak sn.:-)

Ja na 5o mam tylko jeden komplet h&m- wydaje mi się większy i body z lumkpa- było tak cudne, że stwierdziłam, że najwyzej ubiorę w nie misia;) Kosztowało 3 zł

reklama
kochane ja juz po egzaminie i wezme sie wreszcie za ciuszki dla dziewuszki ;-) obiecuje bo dwa wory mama przywiozla i powiedziala ze moze sie wam cos spodoba a jej zal bylo nie wziasc bo takie ładne ;-)

Do góry