dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Maniaczki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) Ja na laptopa mam oddzielną torbę i zupełnie nie wyobrażam sobie wciskanie go na siłę albo wyjmując wszystko za każdym razem do takiej wózkowej torby "z funkcją" laptopa, zważywszy, że mój jest ciut większy niż standartowy. Nie ukrywam wszakże, że nie raz zapewne rzeczonego laptopa na spacer zabiorę.Po mojej analizie wygląda to tak:
Torba do wózka z funkcją torby na laptopa to po prostu torba matki bizneswomanZ tą samą torbą wychodzi na spacer z dzieckiem, a potem leci na spotkanie biznesowe... żeby się jednak kiedyś nie przeliczyła kiedy na spotkaniu z kontrahentem zamiast laptopa wyjmie pampersa...
Luksja, obawiam się, ze kombinezonik będzie za mały, chyba, ze Twoja córcia będzie malutka. Ja mam na zimę 74 i 74/80... Chociaż mam też 68, ale to taki kombinezonik do fotelika (nóżki są razem jak w śpiworku) i mimo tego rozmiaru to spore jest... Więc kto wie, może sie niunia zmieści w ten Twój smykowy![]()
Nie mów hop - aukcja jeszcze trwaLedwo się powstrzymałam przez was, ale rozsądek zwyciężył - nie kupiłam szóstego kocyka!