ja jeszcze do mysi, te łóżeczka z drewnostylu są przepiękne, cudowne po prostu!!! ja już wcześniej je widziałam tylko że ta cena mnie przeraża...ale cieszę się, że będziesz je mieć. Mam nadzieję, że się pochwalisz na wątku pokoikowym

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny, czy któraś z was wie cokolwiek na temat nawilżaczy powietrza? Muszę kupić do mojego mieszkania, mam tu strasznie ciepło i sucho. Przez to sama jestem ciągle chora a co dopiero bedzie z maleństwem. Ja nie wiem nic na ten temat, nie znam żadnej firmy i nie wiem na co zwracać uwagę![]()
Ja też mam ten problem - suchość w mieszkaniu powoduje pękanie naczynek w nosie i ciągłe czerwone glutki... ja kładę na grzejnik mokry ręcznik, mam też na grzejniku zamontowane takie ceramiczne pojemniki do których wlewam wodę i ona sobie paruje.Ja też zaczynam myśleć o nawilżaczu - własciwie to konieczność, bo mam sucho i gorąco w domu przez cały rok - z nosa ciągle krew mi się puszcza, a gardło po nocy mam koszmarne! Gdyby któras miała jakieś dobre, sprawdzone propozycje to też chętnie poczytam!