reklama
a więc chwalę się:
kupiłam łóżeczko z szufladą, do Aestimy: też ma białą tą szufladę, ale trudno, u mnie łóżeczko bokiem do wejścia do pokoju będzie stało, więc nie będzie widać
Zobacz załącznik 338366
pościel, rożek i ręczniczek kąpielowy:
Zobacz załącznik 338367Zobacz załącznik 338368Zobacz załącznik 338369
i trochę ciuszków, ale to już po praniu i prasowaniu będę się hurtowo chwalić;-)
i powiem Wam, że nic mnie tak nie uszczęśliwia jak zakupy dlakruszynki
Trafiłam na 20% wyprzedaż wszystkiego w sklepie firmowym kolorino, więc zaszalałam;-)i wyszło taniej niż przez internet!!!
kupiłam łóżeczko z szufladą, do Aestimy: też ma białą tą szufladę, ale trudno, u mnie łóżeczko bokiem do wejścia do pokoju będzie stało, więc nie będzie widać
Zobacz załącznik 338366
pościel, rożek i ręczniczek kąpielowy:
Zobacz załącznik 338367Zobacz załącznik 338368Zobacz załącznik 338369
i trochę ciuszków, ale to już po praniu i prasowaniu będę się hurtowo chwalić;-)
i powiem Wam, że nic mnie tak nie uszczęśliwia jak zakupy dlakruszynki

Trafiłam na 20% wyprzedaż wszystkiego w sklepie firmowym kolorino, więc zaszalałam;-)i wyszło taniej niż przez internet!!!
Ostatnia edycja:
a powiedz mi kochana jaki jest jego nick to tez przegladne chetnie oferte skoro polecacieDagamit, ładne te biustonosze :-)
A ja zrobiłam listę zakupów od sprzedawcy, którego polecałyście, na 313zł - ale to z materacykiem i przewijakiem plus czapeczki, pierdółeczki i rzeczy higieniczne, tak więc i tak nieźle wyszło. Po wypłacie zakupię i będzie prawie wszystko...
Mrsmoon, poszalałaś :-) Też uwielbiam zakupy!!! 
Ironia, ja jeszcze tam nie kupowałam, ale dziewczyny polecają:
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro

Ironia, ja jeszcze tam nie kupowałam, ale dziewczyny polecają:
Moja strona - Aukcje internetowe Allegro
też muszę podkłady do przewijania zamówić i parę jeszcze drobiazgów, ale też po wypłacie
póki co musimy trochę oszczędniej wydawać, bo jak się okazuje ciągle coś nowego wyskakuje. Jeszcze czekają nas opony do samochodu, bo te poprzednie już się nie nadają, a jak będziemy małą wozić, musi być bezpiecznie.
Jeszcze czekają nas opony do samochodu, bo te poprzednie już się nie nadają, a jak będziemy małą wozić, musi być bezpiecznie.
My opony mamy, ale mieliśmy jechać do mojej cioci po fotelik dla Edgarka, jednak już teraz nie dam rady - nie wytrzymam 250km w aucie, choćbyśmy się po trasie zatrzymywali :/ I nie wiemy teraz, co robić :-(
My opony mamy, ale mieliśmy jechać do mojej cioci po fotelik dla Edgarka, jednak już teraz nie dam rady - nie wytrzymam 250km w aucie, choćbyśmy się po trasie zatrzymywali :/ I nie wiemy teraz, co robić :-(
Zamówcie kuriera
mysia23
mama dwójeczki
mrsmoon no jakie udane zakupy...super...
my dostaliśmy w "spadku" leżaczek taki w sumie spory ale za darmo i już go wyprałam (bo kurcze jak chyba po swoim dziecku spakowali, tak zasyfiony dostaliśmy) a w sumie teściowa wzięła, bo to jej znajomi i w naszym imieniu uznała, ze super się przyda, no trudno, niech będzie, chociaz taka koza z niego i ani to na leżaczek ani na huśtawkę mi nie pasuje....chciałam coś innego, ale będzie to...
Bright Starts Leżaczek Komfort 6779 - zdjęcia Bright Starts Leżaczek Komfort 6779 - Cokupic.pl
my dostaliśmy w "spadku" leżaczek taki w sumie spory ale za darmo i już go wyprałam (bo kurcze jak chyba po swoim dziecku spakowali, tak zasyfiony dostaliśmy) a w sumie teściowa wzięła, bo to jej znajomi i w naszym imieniu uznała, ze super się przyda, no trudno, niech będzie, chociaz taka koza z niego i ani to na leżaczek ani na huśtawkę mi nie pasuje....chciałam coś innego, ale będzie to...
Bright Starts Leżaczek Komfort 6779 - zdjęcia Bright Starts Leżaczek Komfort 6779 - Cokupic.pl
agatkaT
Fanka BB :)
Mysia super! A jaka jest cena tego cuda?
reklama
mysia23
mama dwójeczki
Mysia super! A jaka jest cena tego cuda?
AgatkaT nie mam pojęcia, oni sobie to kupili jak mieszkali jeszcze w Stanach...na allegro widziałam jedno używane do sprzedania za 280zł...jak wyprałam i umyłam resztę to teraz wygląda przyzwoicie...
Podziel się: