reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Aestima dekolt w tych zakładanych koszulach lubi się rozjeżdżać i wydaje mi się że najbezpieczniejsze są te guziczkowe :)

Dagamit, któraś z dziewczyn pisała (niestety nie pamiętam która), że kupiła tą koszulę i nie jest zadowolona bo potwornie się rozciągnęła. Też o niej myślałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima z takich kopertówek to cyce wypadają chyba zawsze... ale możesz sobie przed porodem wszyć na środku mały zatrzask, taki jak w ubrankach dziecięcych, wtedy powinno się dobrze trzymać.

świetny pomysł z tym zatrzaskiem! :-D

Aestima a propos koszul, zerknij sobie na tę aukcję - ja kupiłam różowo-szarą w połowie ciąży, używam stale, jestem baaaaaardzo zadowolona - koszulka jest śliczna, miła w noszeniu no i to rozwiązanie na pierś do karmienia genialne!! Z tego co widzę te koszulki sprzedają się rewelacyjnie non stop. W każdym razie ja polecam, bo osobiście sprawdziłam :biggrin2:
Koszulka nocna ciążowa oraz do karmienia S/M (1520425184) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

widziałam te koszulki - fajne rozwiązanie - tylko że ja już mam 3 i nie potrzeba mi więcej ;-)

Aestima tą koszulkę z wzorem Muzzy i lawendą mogę śmiało polecić, mam taką samą i nic nie wypada :) nie polecam tego ostatniego wzoru z tej samej aukcji - z tym podwójnym dekoltem - rozwleka się i wszystko jest na wierzchu... dosłownie...
Ta na guziczki bardzo ładna, chyba sama sobie ją zamówię bo też szukam guziczkowej :)

dagamit a mi się właśnie rozciągnęła koszmarnie....
No co Ty! Masz tę samą koszulkę? Niemożliwe! Ja używam jej niemal non stop od kilku miesięcy, prałam już wielokrotnie i nic się z nią nie dzieje! A piersi mam 75 E/F więc ma co wypychać :-D
Luksja - nie wiem, czy na pewno mówimy o tych samych aukcjach - mnie się nic nie rozciągnęło.

Ostatnia edycja:
Dagamit, ta co Ty polecasz miałam już dawno upolowaną , ale właśnie ktoś pisał , że się rozciaga- ale jak tak polecasz, to chyba kupię...

No co Ty! Masz tę samą koszulkę? Niemożliwe! Ja używam jej niemal non stop od kilku miesięcy, prałam już wielokrotnie i nic się z nią nie dzieje! A piersi mam 75 E/F więc ma co wypychać :-D
Moja rozwlekła się po tygodniu... a ja mam 75B i wszystko na wierzchu... muszę to pozaszywać na stałe i będę mieś jako zwykłą koszulę ciążową ale już nie do karmienia.

Dagamit, ta co Ty polecasz miałam już dawno upolowaną , ale właśnie ktoś pisał , że się rozciaga- ale jak tak polecasz, to chyba kupię...
To pewnie byłam ja :)

Ostatnia edycja:

Nie wiem jak u innych, ale u mnie się sprawdziła - po wielu praniach nic a nic się nie rozciągnęło. Piorę normalnie, w pralce z jasnymi rzeczami w 70-80 st., dodaję płynu do płukania - wszystko trzyma się jak należy.
Zrobisz, jak uważasz, w każdym razie ja polecam, bo mnie się bardzo podoba - szczególnie fason (nie jest jak worek) i rozwiązanie na pierś do karmienia.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry