reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Też zabieram się za zakup koszulki i cały czas byłam zdecydowana na tą wklejoną przez Dagamit w wersji szarej lub niebieskiej i dodatkowo chce taką różowo-szarą ala w kwiatki z Muzzy, chyba Misialina czy Mysia jakiś czas temu też takową zakupiła.

Mam nadzieje, że nic nie wypadnie bo w moim przypadku to 80F i ciągle rośnie, więc nie chciałabym świecić golizną :-D

Edit: Aneczka mam podobną z Tatwm kupioną przed ciążą na lato, ale za chiny bym w nią teraz nie wieszła, bo odcięcie pod biustem jest dość mocno zszyte i sie nie naciąga, jednak w brzuszku miejsca mnóstwo. Zależy więc czy masz brzuszek wysoko czy nisko.

Ostatnia edycja:
reklama
Cieszę się, że się Wam podoba, sukienka niezbyt droga, nie chcę wydawać zbyt dużo kasy, a i sama sukienka jest tak uszyta, że może i po ciąży ją jeszcze kiedyś ubiorę, mam nadzieję, że zrobię wrażenie na profesorach i nie będą mnie zbyt męczyć pytaniami ;p

Na pewno! :-D Kiecka jest świetna :-D Mam podobną, tylko z dłuższym rękawem - jestem z niej bardzo zadowolona :-)

Icak...nic Ci nie wypadnie...ja też mam spore cucuchy...i ubrałam koszulę i wszystko siedzi tam gdzie ma siedzieć...wyżej podałam linka od tego sprzedawcy

osobiście jestem przeciwna takim mechanicznym (i inwazyjnym) sposobom radzenia sobie z kolką czy z trudnościami w wypróżnianiu się - ja bym tego na pewno nie kupiła i nie użyła...

kochane, czy spotkałyście się z czymś takim? fryzjerka dziś mi poleciła

KOLKA NIEMOWLĘCA - RURKA ANTYKOLKOWA / NA KOLKE (1414193453) - Aukcje internetowe Allegro

Znam z pracy ;-) Jednak jest to ostateczne rozwiązanie - jak wszelkie mechaniczne, inwazyjne sposoby. Najpierw masaż, rozgrzewanie brzuszka, układanie na brzuszku, kołysanie, kąpiel itd., rurka w ostateczności. Ale kiedy nic nie pomaga, a dziecko wychodzi z siebie z bólu, to dobre rozwiązanie - jednak trzeba jej używać umiejętnie, żeby nie zrobić dziecku krzywdy, no i nie za często - naprawdę w ostateczności.

Dziewczyny a ja ciągle się głowię nad sukienką na wesele...co myśicie o tych?

12608_2.jpg149 zł

12775_1.jpg129 zł Chyba w tej grugiej byłoby mi wygodniej?

Misialinko, ja myślę, że ta druga, tym bardziej, że jeszcze trochę czasu masz, więc brzuszek na pewno podrośnie, a ta druga wydaje się dobra dla ciężaróweczki :) ogólnie, jedna i druga bardzo ładne!

Misialinko, zgadzam się z Kasiąwilde- pierwsza wygląda super, ale stawiałabym na drugą, która też świetnie się prezentuje, a na pewno będzie wygodniejsza dla Brzuchatki :-)

reklama
Misialinko dołączę do dziewczyn - też uważam że ta druga będzie odpowiedniejsza - zresztą jest bardzo ładna, kolorek też!

Do góry