reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
w tym moim wózku przede wszystkim gondolka jest duża i wygodna, ale nie polecam komuś, kto mieszka w bloku, bo to bardzo ciężki wózek. Siostra z parteru miała problem go znieść. U nas będzie stał pewnie w holu, tylko 3 schodki i jesteśmy na podwórku. Dodatkową zaletą są duże koła. Jak zasypie podwórko śniegiem, takim z małymi kółeczkami nie da się jeździć, widziałam jak się mamy na peronie męczyły. A żeby maluchowi ciepło było do spacerówki jest dokładany śpiworek :D więc jak już Hanula podrośnie swobodnie będę mogła ja zabierać na spacerki :)

Zgadzam się z agabre.
Wózeczki są super.Przede wszystkim bardzo solidnie wykonane, duże pompowane koła i ogólnie fajna duża gondola ale ciężkie jak cholewka!!!!!!!!Moja koleżanka w bloku miała taki wózek ale mamy windę, nie wiem jak sobie radziła jak winda czasem nawaliła...

Evka nie chodzi o wpinanie w stelaż, tylko o testy bezpieczeństwa, te foteliki nawet nie są w nich brane pod uwagę...

Agabre, ja też muszę mieć duże pompowane koła i gondolę o długości minimum 80cm wewnątrz, ale do tego koła muszą być skrętne, nie potrafię jeździć bez skrętnych kół...
A jeśli skrętne to albo cała oś przednia albo trójkołowiec, bo dwa oddzielne skrętne z przodu mi się nie sprawdzają..

EDIT: to chyba mój szczęśliwy post nr 7777!!! :)

Ostatnia edycja:
Evka nie chodzi o wpinanie w stelaż, tylko o testy bezpieczeństwa, te foteliki nawet nie są w nich brane pod uwagę...

Agabre, ja też muszę mieć duże pompowane koła i gondolę o długości minimum 80cm wewnątrz, ale do tego koła muszą być skrętne, nie potrafię jeździć bez skrętnych kół...
A jeśli skrętne to albo cała oś przednia albo trójkołowiec, bo dwa oddzielne skrętne z przodu mi się nie sprawdzają..

EDIT: to chyba mój szczęśliwy post nr 7777!!! :)

Cześć zeberko.Jaki numer 7777 super!! Dobrze ,że nie 666 :p

no fajne, fajne, ale nie mam zdania na temat drewnianych, bo upodobałam sobie turystyczne
playpen_panda_toffee2_500_3.jpg

reklama
Katamisz, nie miałam okazji takiego łóżeczka dotykać, ale jest śliczne :D może jeszcze zmienię decyzję co do zamówienia ;)

Do góry