Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Setana, też nam mówiła, że jest najlepsza, ale mimo to też może zaburzyć odruch ssania. Nie jest idealna, ale najlepsza z dostępnych. Ja zamierzam używać butli sporadycznie i nie wydam 60 zł niestety... Ale znam kilka mam, które kilka razy w tyg. podają swoje mleczko ze zwykłych butelek 9avent, lovi itd.) i nie powoduje to żadnych problemów...Cinamon ta butelka z Medeli Calma, z tego co nam mówiła doradca laktacyjny, a nikt z prowadząonych zajęciach w obu szkołach rodzenia do których chodziłam nie zyskał u mnie tyle zaufania co ona, mówiła, że to jedyna dostępna na ynku butelka która nie zaburza odruchu ssania u niemowląt. Tą butelkę jako jedyną poleca z czystym sumieniem na własną odpowiedzialność, że dziecko dalej będzie łapało pierś. Nic dziwnego, że woda nie chciała lecieć , bo przy tej butelce maluch musi się mocno napracować (jak przy piersi) żeby coś poleciało. Tania nie jest ale też zamierzam sobie kupić. Buteka kosztuje powiedzmy ok 60 zł, a sam smoczek do niej ok 8 zł mniej ...