jaka jestem szczesliwa nie wyrobie jak mi sie pokazaly kreski na tescie nie moglam uwierzyc poszlam do lekarza a on ze to juz 3 tydzioen ojej jeszce troche i bedzie koniec . a jak tam u ciebieGratuluje ci naprawde to wielkie szczescie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jaka jestem szczesliwa nie wyrobie jak mi sie pokazaly kreski na tescie nie moglam uwierzyc poszlam do lekarza a on ze to juz 3 tydzioen ojej jeszce troche i bedzie koniec . a jak tam u ciebieGratuluje ci naprawde to wielkie szczescie
u mnie dobrze wszystko okijaka jestem szczesliwa nie wyrobie jak mi sie pokazaly kreski na tescie nie moglam uwierzyc poszlam do lekarza a on ze to juz 3 tydzioen ojej jeszce troche i bedzie koniec . a jak tam u ciebie
Super!! No to witamy w klubie.
Ze mną na początku to było tak, że wszyscy dookoła się cieszyli bardziej niż ja... ja byłam w ciężkim szoku