reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy najlepszy termin na poród?

Hej!
Czytam Sobie te Wasze rozważania!! Fajne!! Ja też jestem nauczycielką i rodze moją dzidzie końcem lipca!!! To maleństwo jest prezentem urodzinowym jaki dostałam od męza!!Dziewczyny my też ciągle odkładaliśmy dzidzię, ale tak nie można bo zawsze jest coś.......... studia, praca, mieszkanie,,,itd....... Do dzieła!!! Jak będziecie w czasie wakacji na zwolnieniu lekarskim z małą fasolką w brzuszku  to można Sobie potem to doliczyc do macierzyńskiego!! Wspominałyście coś o szczepieniach!! Pamiętam że jak szczepiłam się na różyczke to przez 3 miesiące nie wolno mi było zajść w ciążę i podobnie było ze szczepieniami na WZW!!!
Życze sukcesów w tej trudnej i miłej pracy fasolkowej!!!
Pozdrawiam!!

reklama
Dziekuję i życzę Ci Anecik łatwego porodu i cudownej zdrowej dzidzi, co by Ci się dobrze chowała.

WIem właśnie że tak jst z tymi szczepieniami...mam nadzięję, że w końcu uda mi się wybrać do lekarza w tym tygodniu...ciągle coś wyskakuje, a już praktycznie powinnam pakować się do przeprowadzki...ech...

Pozdrowienia dla fasolki :D

Anecik - dzięki za życzenia :laugh: :laugh: ja też Ci życzę lekkiego porodu i ślicznego, zdrowiutkiego i tłuściutkiego bobaska :-* :-* :-*

Dorka mam podobne plany jak ty, teraz jestem na 4 roku studiów i mam zamiar urodzić przed obroną - jeśłi zafasolkuję w odpowiednim czasie. ;D ;D Mam już dosyć odkładania wszystkiego na później. Jak będę tak robiła, to w końcu będzie za późno. ;D ;D

Agnezzz do niedawna też tak myślałam jak ty. Wchodziłam w net i wyliczałam kiedy najlepiej zajść, żeby urodzić po obronach. :D Ale wiesz, wzięłam pod uwagę fakt, że nie wiem kiedy zajdę w ciążę, bo moze to być teraz a mogę wyczekiwać na to szczęście miesiacami. ;) Tak więc postanowiłam zacząć starania od maja. Dzisiaj wykupuję folik no a za 3 tyg. idę do gina, zeby przedstawiła mi wyniki cytologii i może jakieś jeszcze badanka porobię. :laugh: :laugh:

Ja studiuję administrację samorządową - nudy na pudy ale jest to zgodne z moim zawodem ;D

Agnezzz a ty co studiujesz??

Witajcie dziewuszki:)Ja juz po pracy..choć czekają mnie jeszcze obowiazki domowe:(..teraz odpoczywam po obiadku:)...
Ja studiuję ekonomię(bez komentarza:) ;)

reklama
Wiecie co ja najbardziej chciałam urodzić w listopadczie, tak sobie na urodziny, nic z tego juz nie wyjdzie, ale mam nadzieję, że uda mi sięw styczniu! Też dobrze by było byle tylko już było! A tak na marginesie to parę dni człowieka nie ma na BB i takie ma zaległości w czytaniu, że szok ;)

Do góry