• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

mój też dziś w nocy szalał - chyba pierwszy raz mu się zdarzyło
normalnie co zmieniałam lekko pozycję to kopał i prężył się - jakś szczególna noc dziś była czy co?

reklama
moja przed chwilką tak się wierciła jakby chciała udowodnić światu,że na świat można wydostać się również przez powłoki skórne pod biustem :D mała istotka ma dużoo siły...boli...

Maga u mnie jest podobnie, ostatnio Kubuś bardzo wariuje :) rozpycha sie strasznie ale w nocy mam spokoj tylko przekrecanie sie z boku na bok sprawia mi problem i przez to sie budze.

A mojedzidzi jest takie jakieś spokojne ostatnio. tzn. pręży się i wierci ale znacznie rzadziej niż zwykł iw nocy mnie nie budzi- a budził. Czyżby zbierał siły ???

Moje maleństwo jakoś dziś dziwnie spokojne, zawsze ok. godz. 22-23 szaleje wypinając się i prężąc, a dziś trochę się poprzeciągał i spokój. Wogóle cały dzień siedzi spokojnie.
.png

A ja właśnie dałam sobie spokój z szyciem pościeli dla dzidziola,,nie mogłam usiedzieć przy maszynie- tak szalała (nie maszyna oczywiście tylko to stworzenie brzuszne :)) i tłumaczę jej cierpliwie że to przecież dla niej- ale wcale nie słucha..nie wiem w kogo ona się wdała. ja byłam bardzo grzecznym dzieckiem ;)
ale zdążyłam uszyć jeden komplet pościeli 8)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry