• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

catherinka, kelts mój też wstępuje do klubu wstydnisiów, ale ja już za szybki okres czasu będę wiedziała któż to taki wstydliwiec... :laugh:

reklama
to moje dziecko jakieś zapędy ekshibicjonistyczna ma ;) :laugh:, pokazał że będzie chłopczykiem już w 18 tc i potem przy każdym usg bardzo ochoczo potwierdzał

mokkate mój mały ostatnio jest tez ogólnie leniwy, ma tylko takie zrywy trwające np jedną noc a potem znowu leniwie się przeciąga parę dni albo ma pięć razy dziennie czkawkę :laugh:

Mój wstydniś tak się przeciąga że co chwila wyskakują mi takie "góry" na brzuchu. :D Ale nie mam pojęcia czy to głowa czy to mała dupcia bobaska

No fakt od stycznia to dużo czasu minęło. Jak miałam usg w tygodniu przed świętami BN to położenie było poprzeczne ale 2 tyg. później już główkowe. Może tak: jak czujesz że coś w 2 miejscach wypina na samym dole - to nogi. ja nie czuje nóg na górze tylko z boku a tyłek po kształcie poznaje. Rączki grzebią przy pęcherzu. :)

reklama
No własnie czasami mam wrażenie że czuję w 2 miejscach nożki na dole, więc raczej się nie obróciło,coż pewnie będzie cesarka. W piątek idę na ktg więc może moja ginka zrobi mi przy okazji usg i dowiem się jak leży dzidzia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry