• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
dziewczynki ale pilot sterujący do kolejki to sobie zostawcie na zewnątrz, bo może dzidzi to podróżnik i bedzie chciał objechać cały świat w całym brzuchu??  ;D

pokój pomalowany, jutro mini poprawki i już koniec!!!! jest śliczny :) wycałowałam Krzyśka, strasznie się napracował, pisałam Ci na gg :)

przed chwila wymyłam ostatni raz podłogi - chyba z 10000 razy to dzis robiłam - od tej cholernej gładzi wszedzie mamy kurz, pomimo pozaklejania wszystkiego

teraz będę go nękać o resztę mieszkania - na dziś Krzyś mówi NIE, ale go przekonam ;) już mu serniczek piekę hihihihihihi

Kasia, to spróbuj z tego przepisu z budyniem - ja budyniu nie robiłam  -tylko ciasto + masa z serków waniliowych
będę jeszcze bardziej się podlizywać ;)  :P

reklama
Mój mąż wczoraj po raz pierwszy doświadczył kopniaczka!!! :D
A było to tak: trzymał rękę na moim brzuchu i dostał - więc odwrócił się do mnie ze zdziwieniem i powiedział: "no nie rób tak" - wpisuję to do zeszytu jego najbłyskotliwszych reakcji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry