K
KingaP
Gość
osinko!! Twoje dzieciątko uwielbia, jak mama wypoczęta, coś dobrego upichci... Tata szczęśliwy i jest czas na wszystko 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anik dziekuje za informacje napewno powiem o tym lekarzowi.Ale raz jak mowilam ze boli mnie brzuch czasami i to bardzo to stwierdzil ze moje malenstwo albo sie przekreca albo ma czkawke i musze wtedy cos wypic.Troche to dziwne ale okANIK78 pisze:Maggusia, ja miałam takie bóle od śródbrzusza do podbrzusza, przeszły po ponad godzinnej męce. Lekarz nie wiedział za bardzo co się stało, ale stwierdził, że mam bardzo uważać na swoje ruchy, żeby nie były gwałtowne, więc może dźwignęłaś coś i teraz boli. Jeśli twardnieje Ci brzunio, to weź NO-SPA i się położ. Maggusia i powiedz o tym swojemu lekarzowi przy następnej wizycie![]()