Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
o kurcze, rybka w pomidorach........karolla, ale mi dalas teraz!! hmm, a ja na drugie siadanko, ktore jadam ok 12-13 mam serek bialy, pomidorek, ogoreczek. Tez dobre, ale...ale...rybka...chyba zaraz ktos mi tu poleci do sklepu
nie no prosze już przestać z tym jedzeniem bo ja do jutra sama i nie ma kto poleciec do sklepu . a mnie znowu bola plecki, więc sama raczej nie. Ale rybka pyszna rzecz. Może by tak do tych placków?
A na obiadek już mam plana - rybka pieczona sola z surówką z kapusty kiszonej pychota ;D dzisiaj mam chyba dzien rybny w końcu piątek ;D
Ale sie zrobiłam głodna lece coś przekąsic puki nie mam za dużo telefonów w biurze!!
Smacznego dziewczynki!!
dobry pomysl misia-q. Az sie sama zdziwilam, bo ja do tej pory raczej nie reagowalam tak zywo na jedzonko No prosze, pewnie faktycznie nadszedl czas zachcianek!! Faceci badzcie gotowi na nocne wypady po sledziki, ogoreczki itp
Misia-q...placki z rybka? hmmm i kapusta? robi sie ciekawie!!
No i tak sie zastanawiam czy to co mi sie kotłuje po brzuszku to dzidzia, czy wczorajsza kukurydza? Bo jeśli to dzidzia to nic dziwnego, że żadko ją czuję - jak ona tak w srodku nocy buszuje po swoim mieszkanku. :laugh:
hehehe kurcze dziewuszki zwariowałam na punkcie słuchania... kupiłam sobie stetoskop i słucham ale nic nie słyszę jakieś bulgotanie i jakby "szum pociągu" ale serduszka maleństwa nie słyszę... eh
czekam nadal, kurcze to już 17 tydzień a nic jeszcze nie czuję