Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Chyba większośc tak ma (albo bedzie miała). Ja tez czasami biegam nawet kolka razy pod rząd i prawie nici z tego. a czy wy tez tak macie, że czasami leci tak bez cisnienia - wiecie o co mi chodzi?
Karola7 doskonale wiem o czym mówisz. Biegniesz do łazienki bo juz nie możesz wytrzymać, a tam leci powoli jakby jeszcze zapsa miejsca w pęchęrzu był ;D.
Misiaq ja tak mam juz od dobrych dwóch miesięcy- prawie co dwa tygodnie robię posiew- ale nic w nim nie ma (tzn. jest ale bardzo mało), więc trochę się już przyzwyczaiłam i nikt się u mnie już nie dziwi. Kazdy jest wyrozumiały i szybko wpuszcza mnie do łazienki. ;D
Ja na nocne bieganie znalazłam sposób. Jem przed 18 (haha nigdy mi sie to nie udawało) i w nocy mam wzgledny spokój. Zdarzy mi sie pójśc raz. Ale w dzień na okrągło
Dziewczyny, dzisiaj pierwszy raz poczulam mocniej ruchy malenstwa i teraz jestem pewna, ze to co czulam wczesniej to bylo wlasnie to! Dziś brzuszek mi z jednej strony az podskakiwal, tak dzidzia kopala. Niestety moj maz wyszedl akurat po swiezutkie buleczki i nie widzial tych moich podskokow brzuszka.