reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Mika wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!
Zapamiętaj kiedy pierwsze ruchy czułaś, u mnie gin takie rzeczy zapisuje.
Jeszcze raz gratulacje. :D

reklama
Nasze maleństwo nareszcie przywitalo sie jak nalezy ze swoim tata:-) Zaczelo tak brykac wieczorkiem, ze poczul kilka razy:-) potem dostal sie dzidzi calusek przez brzuszek :-)
A ja oczywiscie poryczalam sie troszku ze wzruszenia ;-)

Ja teraz bawię sie z moja córcią w odstukiwanie jak mnie kopnie to ja leciutko pukam w tym samym
miejscu a córcia zaraz odstukuje mamie ciekawe czy jak dzisiaj wróci tata to sie do nas przyłączy ;D

MIKA moje gratulacje!!!! :)
to jak się to nasze dzidziunie ruszają to jest coś niesamowitego!!! mój mężuś miał zaszczyt poczuć naszą kruszynkę! nie mógł w to uwierzyć, potem cały czas mówił do brzusia! :)
ja pierwszy raz poczulam moj skarb 20 wrzesnia! i od tamtej pory codziennie... ;D uwielbiam to!!!!

Karolla Ja tez się tak bawię. Na początku jak próbowałam to chyba dzidziuś był mocno zdziwiony, bo nastała cisza, ale po chwili znowu kopniak, to ja zapukałam i tak w kółko. Chyba mu się to podoba :) Czytałam, że jak już będzie rozpoznawać nasz głos to będzie można tak samo się bawić tylko mówiąc do niego :)

a moje dzisiaj spi po wczorajszym brykaniu.....kurcze wiecie co obudzilam sie dzisiaj prawie na brzuchu myslaalm ze zgniotlam malenstwo jejku czemu ono takie dzisiaj spokojne :-( pewnie spi ale jak kopie mam pewnosc ze zyje .....

Myfa ja tez tak raz miałam jak byli u nas goście i napiłam się pół szklanki piwka, na drugi dzień maleństwo jakby spało... zero ruchów... śmiałam się że ma kaca ;) i śpi...ale na drugi dzień szlało jak zawsze... ;D

reklama
To jest straszne co hormony robią z nami. Ja też jak dłuższy czas nie czuje ruchów to zaraz mam burzę mózgu- co się tam dzieje ???.

Do góry