reklama

kiedy ruchy maleństwa?

• Starter tematu Starter tematu Pauletta
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja to miałam najgorszą paranoję na początku, jak się dowiedziałam, że będę mamą. Przez ten pierwszy miesiąc kiedy nic nie wiedziałam to normalnie paliłam papierosy, piwko, imprezki, wiadomo... A tu nagle... Bałam się że przeze mnie coś będzie dziecku, że je zatrułam albo coś... Ale jak mi lekara powiedział, że wszystko w porządku, wyniki dobre, dzidziuś rośnie duży i jak się zaczął ruszać to się uspokoiłam ;D

reklama
:) :) :) Moje maleństwo daje znać o sobie o stałych godzinach zauważylam że budzi się rano o 5 potem przed 11 w porę obiadku i około 22 . W sumie grzeczne moje maleństwo no chyba że zjem miodku to daje do wiwatu ze zdwojoną silą /

A ja dziś przeżyłam nasza pierwszą wspólną czkawkę.

Nie wiem czy to czkawka, czy nie za wcześnie, ale regularnie mój brzuszek podrygiwał.. super :)

ja też jeszcze czkawki nie odczułam :( a bardzo bym chciała! :)
ostatnio wyprubowałam zabawę z moja dzidzia o ktorej pisala Karolla. odpukuje mojej dzidzi i ona skubana zaraz mi oddaje! :D niesamowite jakie te maluszki sa sprytne!!! ;D

A moje dzidzi dziś posłuchało z mamusią muzyczki ;D

Na początek Sarah Connor - momentalnie zasnęła.
A potem, jak jej puściłam Alberta Motocyklistę (w Polsce pod nazwa Crazy Frog bodaj) z kawałkiem Popcorn to skakała jak szalona ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry