Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kira lepiej jedź do tego gina i sprawdź czy z małą jest ok. Faktycznie mamy wyczuwaja czy z dziecina jest nie tak, pewnie zrobi Ci usg i zobaczy co się dzieje...
A z wersalka pierdoly pomylily sie i zrobily z materialu, ktorego nawet nie oferuja klientom. Maja wlasciwa przywiezc siedemnastego :-) Zobaczymy, co tym razem zmiodza :-) No i maja za cala afere cos opuscic jeszcze :-)
Wiem, męczący taki bałagan. U Piotrka remont już od hohoho.... Meble też przyjadą przed świętami jakoś dopiero i na razie u nas w pokoju stoi stara szafa prawie na środku z narzędziami w środku, pełno kartonów itd... Już się nie mogę doczekać aż koniec będzie.
Za to kanapa (łóżko) już stoi w słoniki
Tia... ja mam dywan powieszony na szafie w przedpokoju, rower zastawia dojscie do szafy, w miejscu na lozeczko stoi wozeek, a blat z caegos, co kiedys bylo toaletka, a teraz bedzie komoda z przewijakiem lezy na fotelu :-) Do tego zaczelismy porzadki na swieta i w duzym pokoju mam umyte jedno okno z trzech.... Mam tego dosc !!!!!!
Kira ja okna olewam na te świeta. Będę udawała, że są czyste (a raczej nie są) Ale co tam. Nie mam zamiaru jechać na święta do szpitala. A okna umyję ( i to wszystkie) no początku lutego. Może to coś przyspieszy :laugh: