Lekarz mi kazal dopiero 30 grudnia nawet zrobic test by byla pewnoscMoim zdaniem szanse są niewielkie jeśli miałas monitoring owulacji. U mnie w pierwszej ciazy test wyszedł pozytywny 11 dni po owulacji A w drugiej 9dni po
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lekarz mi kazal dopiero 30 grudnia nawet zrobic test by byla pewnoscMoim zdaniem szanse są niewielkie jeśli miałas monitoring owulacji. U mnie w pierwszej ciazy test wyszedł pozytywny 11 dni po owulacji A w drugiej 9dni po
No to jest szansa. Nie raz bywa tak że tylko beta wykazuje ciążę a testy w ogóle.Lekarz mi kazal dopiero 30 grudnia nawet zrobic test by byla pewnosc![]()
Pewnie zrób szansa jest, w ciąży z córką test pokazał mi ciąże dopiero po półtora tygodnia od spodziewanej@.Czekam na wiadomości i trzymam kciuki.Lekarz mi kazal dopiero 30 grudnia nawet zrobic test by byla pewnosc![]()
To nie zostaje Ci nic innego jak czekac17 dzień po owulacji... Okresu brak, piersi bola, brzuch juz nie boli, trochę białego sluzu a test 1 kreska:/