reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kiedy widać na USG płeć dziecka

Ja natomiast dowiedziałam sie po 20stym tyg.ciąży,że bedzie to dziewczynka na 99,9%
ale dodam,ze wcześniej ze stanem złego samopoczucia w około 16 tyg.ciązy trafilam do szpitala na obserwacje i badania i korzystajac z okazji podpytałam lekarza o płeć chociaz wiedziałam,że to za wczesnie aby ja stwierdzic w 100% lekarz powiedział,ze nie jest pewny ale wydaje mu się ,ze bedzie to dziewczynka ;) czyli potwierdziło się ;)

reklama
Ja ide 6 wrzesnia na kontrole do lekarza, moja ma urlop wiec ide do innego. Moze on cos powie czy jednak dziweczynka czy chłopak. Byle zdrowe :D

Monika6far Masz absolutna racje-oby było zdrowe!
Czy to chłopczyk czy dziewczynka i tak będziemy kochać je najmocniej na świecie!!! ;)

Dużo naczytałam się na róznych portalach o przewidywaniu płci dziecka! Niejedni mówią jak nasze babcie: "zmieniasz sie na twarzy będzie dziewczynka bo zabiera Ci urodę" drudzy "bedzie chłopak bo szybciej Ci rosna włosy na rękach i nogach" :) podczas czytania tych artykułów wszystko wskazywało na to że będę miała synka a usg wykazało dziewczynkę! :) nawet chiński kalendarz się pomylił!!! ;)

Monika wg mnie na zdjeciu widac ze to dziewczynka.Raczej sugerowalabym sie wczesniejszymi usg , w 34tc to juz duze dziecko i jest tam ciasno.Ja po 22 tc jak 3 raz powirdziano mi ze to dziewczynka juz nawet nie pytalam o plec.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas równo 16 tc i chłopak :) Nawet lekarz dokładnie pokazał na usg "narząd" ;) Co prawda na poprzednim usg w 12 +5 tc wg mnie też widziałam siusiaka ale gin nie chciał jeszcze mówić o płci.. pewnie chciał się upewnić.

Do góry