Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mala_21 jestem swiadkiem ze lancuszek nie zawsze zatacza kolka, i wyszedl chlopiec jak lancuszek pokazala mi pokazal dziewczynke zanim lekarze stwierdzili i sie okazala dziewczynka
![]()
...wcześniej napisałam,że mam wewnętrzne przeczucie,że może być to dziewczynka...z synciem całkiem inaczej się czułam...praktycznie nie czułam żadnych objawów ciąży...a teraz szok...najchętniej przeleżałabym w łóżku cały dzień,bo jak tylko się ruszam to zaraz mnie rwie
..."smaki" się zmieniły: z sunciem jadłam kanapki z majonezem popijając kakao....a teraz największą radość sprawiają mi wafelki kakaowe....
też tak się czuję w tej ciąży, zupełnie inaczej niż z synkiem, wszystkie objawy typowo 'dziewczynkowe' a lekarz uparcie twierdzi że na usg jest siusiak ;-)...wcześniej napisałam,że mam wewnętrzne przeczucie,że może być to dziewczynka...z synciem całkiem inaczej się czułam...praktycznie nie czułam żadnych objawów ciąży...a teraz szok...najchętniej przeleżałabym w łóżku cały dzień,bo jak tylko się ruszam to zaraz mnie rwie
..."smaki" się zmieniły: z sunciem jadłam kanapki z majonezem popijając kakao....a teraz największą radość sprawiają mi wafelki kakaowe....
.
...właśnie wychodzę na usg...trzymajcie Kochane kciuki,żeby doktorka ujrzała ADUSIĘ:-)...po powrocie coś skrobne...co i jak![]()
a ujrzała Wikusia hehe
Jakoś miałam przeczucie że będzie chłopak. Mąż to już od początku wiedział co robi 
Chciał faceta to będzie miał