reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy wyjąć szczebelki z łóżeczka?

Moja córcia nadal śpi w łóżeczku , ale tylko turystyczne zdało egzamin. Potrafi spać w poprzek pomimo iż ma 102 cm wzrostu:baffled:. Kiedyś dużo wstawała dwa razy wyszła góra normalnie masakra. Ja nadal ma obawy przenieść ją do normalnego łózka, ale kiedyś ten dzień musi nadejść.

reklama
My Synkowi wyjęliśmy szczebelki jak miał roczek, bo inaczej sam je wyjmował albo tak się gimnastykował, że potrafił górą wyjść ( jakim sposobem to nie mam pojęcia:no:)
ani razu nie wypadł ani nic mu się nie stało.

Mój synek miał 1rok i 11 miesięcy jak mu wyjęłam szczebelki, ale był szczęśliwy. Minusem było to że godzina spania nam się przesunęła i to bardzo przez około miesiąc bo była fascynacja wchodzeniem i wychodzeniem z łózeczka, ale sie umormowalo. A wyjęłam mu szczebelki na krótszym boku łózeczka w nogach, jakoś wyjmowanie szczebelków z dłuższego boku mnie nie przekonuje.

Do góry