magnuS1990
Zaciekawiona BB
bardzo dobre są testy w DOZ zamówić można z aplikacji , nie drogie i czułe , nie pokazują cieniTe testy są już tak drogie, że niedługo finansowo się będzie bardziej opłacało robić betę z krwi niż sikane w domu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bardzo dobre są testy w DOZ zamówić można z aplikacji , nie drogie i czułe , nie pokazują cieniTe testy są już tak drogie, że niedługo finansowo się będzie bardziej opłacało robić betę z krwi niż sikane w domu.
tak wygląda sam testbardzo dobre są testy w DOZ zamówić można z aplikacji , nie drogie i czułe , nie pokazują cieni
Według testów owulacyjnych około 7-8dpo miałam betę 1.4, a po 48h 30
Dla mnie to był żaden koszt badałam progesteron. I tak mialam ja w pakiecie.
Sukienek mam pełna szafę z metkami i generalnie każdy wydaje na to co chce.
Pracuje, zarabiam, podatki płacę co komu do tego czy testuje 7dpo czy 15dpo![]()
Czyli w sumie po 10 dniach miałaś betę podwyższona?Według testów owulacyjnych około 7-8dpo miałam betę 1.4, a po 48h 30
Dla mnie to był żaden koszt badałam progesteron. I tak mialam ja w pakiecie.
Sukienek mam pełna szafę z metkami i generalnie każdy wydaje na to co chce.
Pracuje, zarabiam, podatki płacę co komu do tego czy testuje 7dpo czy 15dpo![]()
Czyli w sumie po 10 dniach miałaś betę podwyższona?![]()
znalazłam strumieniowe pinki na internecie za 3,24Te testy są już tak drogie, że niedługo finansowo się będzie bardziej opłacało robić betę z krwi niż sikane w domu.
10 zł za test to Twoim zdaniem drogo?Te testy są już tak drogie, że niedługo finansowo się będzie bardziej opłacało robić betę z krwi niż sikane w domu.
No jeśli ktoś go robi od 6dpo codziennie do 14dpo to w sumie drogo. I tak co miesiąc. Szkoda kasy dla mnie10 zł za test to Twoim zdaniem drogo?