reklama
anaconda27
styczniówka2006
Ja wymieniłam swojej córeczce łóżeczko na większe gdy miała 2lata i 3 m-ce dlatego że już w starym było jej ciasno, a ona należy do dużych dzieci.
Mój synuś ma 1 rok i prawie 10 miesięcy i właśnie jesteśmy na etapie zakupu dużego łóżka jednak z podwyższonymi bokami by w nocy się nie "skaturlał".. a zmieniamy dlatego, że mały już wyrasta na długość z łóżeczka.. Swego czasu myślałam, że synuś będzie do 3 roku życia spał w swoim łóżeczku.. jednak życie weryfikuje nasze "myślenie"..hehe..
Łóżeczko ma długość 120 cm a nasz mały ma już 97-98 cm i czasami jak nieco niżej położy główkę to już paluszkami stópek dotyka do szczebelek..

agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia wskoczyła do "dorosłego" łóżka całkiem niedawno. :-) Chwilkę przed 2gimi urodzinkami.
:-)

patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Moja niunia ma takie lozeczko w ktorym demonzuje sie szczebelki i powstaje lozko...i zaczela w takim spac kiedy skonczyla roczek...dokupilismy tylko to zabezpieczenie,zeby nie wypadla...Ale raz jej sie zdazylo ze wyladowala na podlodze

aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Nasz Robson zaczal spac w zwyklym lozku jak mial rok i 4 miesiace. Nie ma zadnych zabezpieczen i tylko raz spadl przez ten okres czasu, ale to dlatego, ze zaplatal sie w koldre. 
Jego lozeczko to taka 2-osobowa rozkladana sofa, ale niedlugo bedziemy ja wymieniac na cos mniejszego (wezszego), mam nadzieje, ze sie przystosuje. :-)

Jego lozeczko to taka 2-osobowa rozkladana sofa, ale niedlugo bedziemy ja wymieniac na cos mniejszego (wezszego), mam nadzieje, ze sie przystosuje. :-)
reklama