reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kiedy zostawiłyście pierwszy raz swoje dziecko??

Pierwszy raz jak miał 10 dni, od tego czasu regularnie co drugi weekend chodzimy z mężem na obiad i do kina albo do znajomych. Jak miał 8 tygodni został na tydzień z moimi rodzicami, my wyjechaliśmy na urlop, jak miał 4 miesiące został na sylwestra z opiekunką. Nie ma żadnych problemów, mały jest bardzo pogodny i garnie się do wszystkich.

reklama
mial kilka dni a ja musialam pozałatwiać sprawy w urzędzie, więc jak spał spokojnie miałam 2godziny na zrobienie tego co potrzeba a moja mama pilnowała Radka ;)

w 7 dobie po porodzie jak pojechałam na zdjęcie szwów.Zajęło mi to z 5 godzin, bo jeszcze wpadłam na małe zakupy:-p ale mały miał w domu odciągnięte mleko więc spoko.Jak miał 2mce pojechaliśmy na wspólny weekend z mężem.

zostawiam młodego regularnie odkąd skończył miesiąc. Urząd, serwis samochodowy, zakupy, grzybobranie itd. Zostaje z babcią, która ma fioła na jego punkcie. Karmimy MM, więc sprawa jest dużo łatwiejsza :) A tak na co dzień to młody zostaje ze swoim tatą gdy ja chcę wpaść na zakupy czy muszę pojechać coś załatwić. Żadna krzywda mu się nie działa i nie dzieje :)

Moj ma 16 miesiecy i na noc jeszcze z nikim nie zostawal, kilka razy w dzien zostal z moja siostra, kolezanka czy teciowa ale na max 2 godz, czasami zostawiam go na dluzej ale z Ł wtedy tak do 4 godz. Nie wyobrazam sobie zostawienia go z kim na noc:eek:

a ja zostawilam pare razy mala na noc u babci. Pierwszy raz to miala ok 10 miesiecy,nie pamietam dokladnie. Nie bylo zadnych problemow,zeby Nadia zostala,a wrecz przeciwnie bardzo lubi spac u babci:)

pierwszy raz zostawilam z babcia jak miala 6 dni. Zrobilismy sobie wypad do kina. A na noc jak miala nieco ponad 2 miesiace :)

Na cala noc jeszcze go nie zostawialam na kilka gidzin jak mial 2 miesiace kiedy sie przeprowadzalismy i robilismy remont

reklama
Do góry