reklama

Kiedy zrobić test ciążowy?

Byłam u ginekologa jak pisałam wcześniej zleciła mi bete która mam zrobić dopiero 10 sierpnia kolejna wizytę mam zaplanowana na 21 sierpnia a na krwawienie powiedziała że to miesiaczka na moje oko to chyba nie miesiaczka bo była inna niż zwykle i taka krótka ostatnia miałam 7 dni zwykle od 5-7 dni
Ale były też skrzepy? Czy takie czyste krwawienie? Ja bym jednak poszła od razu na bete a nie 10.08 bo jeśli to ciąża biochemiczna to beta już by spadała. Przy tak wczesnej ciąży i tak ciężko cokolwiek stwierdzić. Jeśli masz test to ja osobiście pewnie bym zrobiła rano.

reklama
Cześć dziewczyny, proszę o poradę. Powiedzcie, jak owulację miałam w 16 lub 17 dc (monitorowana) to kiedy najwcześniej powinnam zrobić test? Dodam, że moje cykle są zazwyczaj 28 dniowe, zdarzają się 25 i 31 ale b. rzadko. Owulację mam zawsze monitorowaną i przeważnie w 9,10 lub 11 dc. Więc ta teraz dość późno wystąpiła jak na mnie. 16dc mnóstwo płodnego śluzu jak białko jajka. Oczywiście działaliśmy od dnia skończonego @ do dziś co 2 dni. Dziś mam 25dc czyli ok. 10 dni po owulacji, zrobiłam test z porannego moczu i biel wizra.. Czy za wcześnie na test?

Cześć dziewczyny, proszę o poradę. Powiedzcie, jak owulację miałam w 16 lub 17 dc (monitorowana) to kiedy najwcześniej powinnam zrobić test? Dodam, że moje cykle są zazwyczaj 28 dniowe, zdarzają się 25 i 31 ale b. rzadko. Owulację mam zawsze monitorowaną i przeważnie w 9,10 lub 11 dc. Więc ta teraz dość późno wystąpiła jak na mnie. 16dc mnóstwo płodnego śluzu jak białko jajka. Oczywiście działaliśmy od dnia skończonego @ do dziś co 2 dni. Dziś mam 25dc czyli ok. 10 dni po owulacji, zrobiłam test z porannego moczu i biel wizra.. Czy za wcześnie na test?
12-14 dpo najbezpieczniej. 10 dpo może być za wcześnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry