• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kielce szpital na Czarnowie

reklama
Cześć dziewczyny! Ja mam zamiar rodzić na Czarnowie. Moim lekarzem prowadzącym jest dr Szczurkowska-Mirecka. Zastanawiam się nad dodatkową opieką położnej. Czy któraś z Was miała "swoją" położną? Czy możecie kogoś polecić? Czy miałyście poród rodzinny? Czy może któraś z Was chodziła do szkoły rodzenia na Czarnowie? Będę wdzięczna za opinie.

Część dziewczyny.
Pytanie do mam, które rodziły na Czarnowie. Czy miałyście swoją wyprawkę dla maluszka czy szpital zapewnił - chodzi o ciuszki.
Bedę wdzięczna za odpowiedź

reklama
Nie mam swojej położnej, bo u mnie niestety będzie CC. Chodzę do lekarza z tego szpitala ( dr Kowalski) i leżałam na Czarnowie trzy dni w 28tc. Tam uratowali mi córkę przed wcześniejszym porodem zakładając pessar. Lekarze spoko, nie było pytań jak na Kościuszki od kogo kto jest. Jeżeli już to położna pytała z ciekawości, ale wszystkie byłyśmy równo traktowane. Po porodzie słyszałam że kładą nacisk na karmienie piersią, ale jak coś jest nie tak to spokojnie podają mm. W przypadku CC przynoszą Ci na godzinę dziecko na salę pooperacyjna do tulenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry