Lady S
Fanka BB :)
Ooo tych nie znam a też miałam w koszykuTak z allegro
Właśnie mąż się ubiera i jedzie po inne jak mu powiedziałam że może inny by pokazał coś lepiej ...Zobacz załącznik 1735055
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo tych nie znam a też miałam w koszykuTak z allegro
Właśnie mąż się ubiera i jedzie po inne jak mu powiedziałam że może inny by pokazał coś lepiej ...Zobacz załącznik 1735055
20 luty.Hmm co tu powiedzieć to pierwszy nas cykl starań cykle 27 dniowe przytulanki było w 10 dniu cyklu .ucieszyła bym się z dwóch kresek ale wiem że przy pierwszym podejściu może być ciężko .ale może akuratWitajpowiesz cos wiecej o sobie? Na jakis konkretny dzien Cie zapisax na testowanie?
Wiem że to nie pocieszenie, miało być inaczej ale całe szczęście że tylko tyle i zaraz kolejna szansaU mnie beta 78, więc coraz bliżej do miesiączki!![]()
Witaj20 luty.Hmm co tu powiedzieć to pierwszy nas cykl starań cykle 27 dniowe przytulanki było w 10 dniu cyklu .ucieszyła bym się z dwóch kresek ale wiem że przy pierwszym podejściu może być ciężko .ale może akurat
Te same mam i u mnie się ładnie wybarwiały... Ja nie mam praktyki z testami bo dopiero po stracie postanowiłam kontrolować...Tak z allegro
Głosuje za dniem pizamowymHej dziewczyny
W końcu weekendjestem zajechana jak koń po westernie
Może jutro zrobię sobie dzień piżamowy?Marzy mi się taki dzień spokoju, ja kawka i książka
Dłuży mi się to czekanie. Jeszcze jakieś 9/10 dni do okresu. Ale obiecałam sobie, że zatestuje dopiero dzień po spodziewanym okresie. Zobaczymy, czy wytrzymam![]()
Tylko rodzinki musiałabym się pozbyćGłosuje za dniem pizamowym![]()
Przykro miU mnie beta 78, więc coraz bliżej do miesiączki!![]()
To testy facelle przy piku mi się wybarwiają takTe same mam i u mnie się ładnie wybarwiały... Ja nie mam praktyki z testami bo dopiero po stracie postanowiłam kontrolować...
Ja swój poprzedni pik niemalże godzinowo na podstawie tych testów byłam w stanie skontrolowaćwidać było kiedy pik się zaczął i kiedy był szczyt...
Jeśli na innych można widzieć bardziej to aż jestem ciekawa i zastanawiam się czy nie kupić innych i jednocześnie owulacji nie kontrolować dwoma(oj .. po raz kolejny wspomnę że kocham testy wszelkiej maści, nawet wczoraj wykonany test twardości wody mnie zadowolił
)