anesza2
Początkująca w BB
Witam.
Mam na imię Aneta.:-)
Jestem mamą Maji-2,5roczku oraz Dominika 5 miesięcy.
Jeszcze jestem na wypoczynkowym ale potem ide na wychowawczy.
Oj praca w domu potrafi być ciężka nie nazwałabym tego siedzeniem w domu
Czasem mam chęć poprostu uciec z domu.Dzieci to cudowne stworzenia ale odkąd siedze w domu (po córci poszłam do pracy jak miała 11 miesięcy pracowałam 6miesięcy a potem poszłam na zwolnienie gdy zmajstrowaliśmy 2 -czyli rok temu)cofnelam się w rozwoju umysłowym .Ciągle to samo pranie, sprzątanie,gotowanie itp.,itd. Mąż pracuje dosyć długo a wieczorami to padam ze zmęczenia.Owszem na ile może to pomaga mi.Zafundowałam więc sobie internet bo inaczej to chyba zbzikowałabym.KOcham moje skarby
.Ciągle to samo pranie, sprzątanie,gotowanie itp.,itd. Mąż pracuje dosyć długo a wieczorami to padam ze zmęczenia.Owszem na ile może to pomaga mi.Zafundowałam więc sobie internet bo inaczej to chyba zbzikowałabym.KOcham moje skarby 
 ale potrafią dać w kość
ale potrafią dać w kość
Tu mogę się wyżalić i znależć zrozumienie.Facet nie zrozumie tego co innego Wy!:-)
co innego Wy!:-)

Mam na imię Aneta.:-)
Jestem mamą Maji-2,5roczku oraz Dominika 5 miesięcy.
Jeszcze jestem na wypoczynkowym ale potem ide na wychowawczy.
Oj praca w domu potrafi być ciężka nie nazwałabym tego siedzeniem w domu

Czasem mam chęć poprostu uciec z domu.Dzieci to cudowne stworzenia ale odkąd siedze w domu (po córci poszłam do pracy jak miała 11 miesięcy pracowałam 6miesięcy a potem poszłam na zwolnienie gdy zmajstrowaliśmy 2 -czyli rok temu)cofnelam się w rozwoju umysłowym
 .Ciągle to samo pranie, sprzątanie,gotowanie itp.,itd. Mąż pracuje dosyć długo a wieczorami to padam ze zmęczenia.Owszem na ile może to pomaga mi.Zafundowałam więc sobie internet bo inaczej to chyba zbzikowałabym.KOcham moje skarby
 ale potrafią dać w kość
ale potrafią dać w kość
Tu mogę się wyżalić i znależć zrozumienie.Facet nie zrozumie tego