Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

), całkiem niedawno skończyłam 24 latka, mam córcię-diablicę, która ma niewiele ponad 15 miesięcy ;-). Z moim Ukochanym Pysiorem jestem od ponad 2 lat, małżeństwem jesteśmy od 11 stycznia 2008 roku
(ślub miał być na roczek Oliwianki ale niestety nie wyszło :-().
to studiowałam kulturoznastwo, po pierwszym roku wzięłam dziekankę i wyjechałam do Irlandii. Po ponad roku wróciłam do Polski, postudiowałam 2 miesiące i podziękowałam. Teraz studiuję zaocznie pedagogikę resocjalizacyjną i jest chyba spoko - myślę, że to jest to
.
.
hihi Na studia chciałabym iść ale najpierw mój ukochany musi skończyć swoje:-) Studiuje na PG elektrotechnikę:-)
)Mąż Krzysztof również 27 lat obecnie ciężko dla nas pracuje aby niczego nam nie brakowało:-)Z naszego związku mamy córeczkę Patrycje ma 19 miesięcy i czasami nieźle daje w kość
, ale po za tym bardzo ją kochamy
Ja obecnie nie pracuje jestem na wychowawczym i zajmuje się domem. W życiu codziennym zmagamy się jak wszyscy z problemami raz jest ich więcej raz mniej, ale najważniejsze,że jesteśmy razem