reklama

zaza26
Fanka BB :)
WitajcieJestem nowa na forum, dlatego chciałabym zacząć od zapoznania

Na imię mam Ewa, jestem żoną Adama od maja 2008r.Mieszkamy w Szczecinie. W czerwcu do naszej szczęśliwej rodziny dołączy nasza córeczka

Od tygodnia jestem nie chodzę do pracy i przeokrutnie nudzę się w domu, dlatego znalazłam się na forumMam nadzieję, że znajdę tutaj dużo cennych informacji, poznam miłe osoby i przy okazji szybko i miło zleci czas oczekiwania na maleństwo

Witaj na forum!
siula
witaj :-)witajciejestem nowa na forum, dlatego chciałabym zacząć od zapoznania

na imię mam ewa, jestem żoną adama od maja 2008r.mieszkamy w szczecinie. W czerwcu do naszej szczęśliwej rodziny dołączy nasza córeczka

od tygodnia jestem nie chodzę do pracy i przeokrutnie nudzę się w domu, dlatego znalazłam się na forummam nadzieję, że znajdę tutaj dużo cennych informacji, poznam miłe osoby i przy okazji szybko i miło zleci czas oczekiwania na maleństwo

Witajcie
Jestem nowa na tym forum. Nazywam się Małgorzata. Termin porodu mam na 6 czerwca i urodzę synka-Wiktora Będę młoda mamą bo zaledwie 20letnią. Wraz z mężem mieszkamy w małej miejscowości na Mazurach, oboje studiujemy i nie możemy doczekać się naszego maleństwa

Jestem nowa na tym forum. Nazywam się Małgorzata. Termin porodu mam na 6 czerwca i urodzę synka-Wiktora Będę młoda mamą bo zaledwie 20letnią. Wraz z mężem mieszkamy w małej miejscowości na Mazurach, oboje studiujemy i nie możemy doczekać się naszego maleństwa
Witam. Wszystkie czerwcowe mamy. No cóż. zacznę od przedstawienia się. Mam 39 lat (pewnie jedna z najstarszych tutaj). Jestem mężatką od 18 lat, mam 15-letniego syna Filipa i po wielu latach starań malenkiego jeszcze nie narodzonego synka. Pozdrawiam wszystkich. Od dwóch miesiecyjestem na L4, z koniecznościa czestego leżenia i odpoczywania. Zaczynam sie przyzwyczajać.

siula
witam przyszłe czerwcowe mamy;-)

Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Witam!
Jestem w 28tc.
Od kilku miesięcy siedzę na chorobowym- zaliczyłam kilka pobytów w szpitalu i po jednym z nich mój szef powiedział mi, że najważniejsze jest dziecko nie praca więc powinnam siedzieć w domu i dbać o siebie, po czym szybko przyjął kogoś za mnie na zastępstwo - dał mi do zrozumienia, że mam siedzieć w domu a nie denerwować go pracująć 2 tygodnie i potem miesiąć zwolnienia itd.
- dał mi do zrozumienia, że mam siedzieć w domu a nie denerwować go pracująć 2 tygodnie i potem miesiąć zwolnienia itd.
W 14 tc mój gin powiedział mi, że oczekuję chłopca i jak do tej pory nie zmienił tej diagnozy więc mój Julek już ma imię

Jestem w 28tc.
Od kilku miesięcy siedzę na chorobowym- zaliczyłam kilka pobytów w szpitalu i po jednym z nich mój szef powiedział mi, że najważniejsze jest dziecko nie praca więc powinnam siedzieć w domu i dbać o siebie, po czym szybko przyjął kogoś za mnie na zastępstwo
 - dał mi do zrozumienia, że mam siedzieć w domu a nie denerwować go pracująć 2 tygodnie i potem miesiąć zwolnienia itd.
- dał mi do zrozumienia, że mam siedzieć w domu a nie denerwować go pracująć 2 tygodnie i potem miesiąć zwolnienia itd.W 14 tc mój gin powiedział mi, że oczekuję chłopca i jak do tej pory nie zmienił tej diagnozy więc mój Julek już ma imię

reklama

kifsi
Witam 
w związku z niedawno rozpoczętym L4 i dużą ilością wolnego czasu pozwólcie że dołączę :-)
Mam jeszcze 30 lat , choć jeszcze przez kilka miesięcy. Termin na 17 czerwca - dokładnie 9 miesięcy po nocy poślubnej Jednak bobo jest owocem podróży poślubnej. Od jakiegoś czasu wiemu już że, to będzie chłopiec.
  Jednak bobo jest owocem podróży poślubnej. Od jakiegoś czasu wiemu już że, to będzie chłopiec.

w związku z niedawno rozpoczętym L4 i dużą ilością wolnego czasu pozwólcie że dołączę :-)
Mam jeszcze 30 lat , choć jeszcze przez kilka miesięcy. Termin na 17 czerwca - dokładnie 9 miesięcy po nocy poślubnej
 Jednak bobo jest owocem podróży poślubnej. Od jakiegoś czasu wiemu już że, to będzie chłopiec.

Podziel się: