reklama

KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Witam nowe mamy !!:-);-)

siula
Fanka BB :)
witaj w naszym gronie:-)witam
w związku z niedawno rozpoczętym l4 i dużą ilością wolnego czasu pozwólcie że dołączę :-)
mam jeszcze 30 lat , choć jeszcze przez kilka miesięcy. Termin na 17 czerwca - dokładnie 9 miesięcy po nocy poślubnej :-d jednak bobo jest owocem podróży poślubnej. Od jakiegoś czasu wiemu już że, to będzie chłopiec.
No to teraz ja -> zaczełam czytac regulamin 
Mam na imie Dominika, lat 27 (we wrześniu już 28! ), urodziłam się i mieszkam w Krakowie choć to w najlbliższym czasie się zmieni
), urodziłam się i mieszkam w Krakowie choć to w najlbliższym czasie się zmieni  będe przenosiła się do tatusia dzidziusia do okolic Oświęcimia :-) Nie jesteśmy małżeństwem, znamy się 2,5 roku a razem jesteśmy od roku
 będe przenosiła się do tatusia dzidziusia do okolic Oświęcimia :-) Nie jesteśmy małżeństwem, znamy się 2,5 roku a razem jesteśmy od roku  po pół roku Naszego "chodzenia" dowiedzieliśmy się o tym, że ktoś jeszcze do Nas dołączy
 po pół roku Naszego "chodzenia" dowiedzieliśmy się o tym, że ktoś jeszcze do Nas dołączy więc to nie była planowana ciąża ale już się nie możemy doczekać Aleksandry
 więc to nie była planowana ciąża ale już się nie możemy doczekać Aleksandry  

W tamtym roku skończyłam studia (wcześniej przez 2 lata chodziłam do szkoły policealnej) na UEk - rachunkowość, pracuję w księgowości. Zwierzątek nie mam ale mój Mariusz owszem - labradora :-)
Uwielbiam czytać ksiażki zwłaszcza kryminały i thrillery, dobry film i muzyka. 2 lata temu zakochałam sie w polskim zespole rockowym Coma i ta miłość trwa do dzisiaj nawet planowałam w marcu wybrac się na ich koncert
 nawet planowałam w marcu wybrac się na ich koncert  To chyba tyle... ;-)
 To chyba tyle... ;-)

Mam na imie Dominika, lat 27 (we wrześniu już 28!
 ), urodziłam się i mieszkam w Krakowie choć to w najlbliższym czasie się zmieni
), urodziłam się i mieszkam w Krakowie choć to w najlbliższym czasie się zmieni  będe przenosiła się do tatusia dzidziusia do okolic Oświęcimia :-) Nie jesteśmy małżeństwem, znamy się 2,5 roku a razem jesteśmy od roku
 będe przenosiła się do tatusia dzidziusia do okolic Oświęcimia :-) Nie jesteśmy małżeństwem, znamy się 2,5 roku a razem jesteśmy od roku  po pół roku Naszego "chodzenia" dowiedzieliśmy się o tym, że ktoś jeszcze do Nas dołączy
 po pół roku Naszego "chodzenia" dowiedzieliśmy się o tym, że ktoś jeszcze do Nas dołączy więc to nie była planowana ciąża ale już się nie możemy doczekać Aleksandry
 więc to nie była planowana ciąża ale już się nie możemy doczekać Aleksandry  
 W tamtym roku skończyłam studia (wcześniej przez 2 lata chodziłam do szkoły policealnej) na UEk - rachunkowość, pracuję w księgowości. Zwierzątek nie mam ale mój Mariusz owszem - labradora :-)
Uwielbiam czytać ksiażki zwłaszcza kryminały i thrillery, dobry film i muzyka. 2 lata temu zakochałam sie w polskim zespole rockowym Coma i ta miłość trwa do dzisiaj
 nawet planowałam w marcu wybrac się na ich koncert
 nawet planowałam w marcu wybrac się na ich koncert  To chyba tyle... ;-)
 To chyba tyle... ;-)katrina115
Potrójna Mama
ninuszka - witaj, z tą Comą to możesz sobie podać ręce z moja córką (tą starszą oczywiście).

siula
Fanka BB :)
witaj ninuszka:-)

reklama

Podziel się: