reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

kilogram po kilogramie-czyli jak idzie nam zrzucanie

@ dostałam wczoraj, co prawda był taki jakby go nie było, ale dziś za to daje się we znaki :baffled:...waga nadal leci w dół...5 kg mniej, a obwód :szok:, oj zmniejszam się wyraźnie :rofl2:

reklama
Keyko Dotkass gratuluje zrzuconych kilogramow. Dzialaja bardzo mobilizujaco.

Ja sprobuje isc na ta diete we wrzesniu jak bede miec wolne.

a ja dziś znów 0,5 kg więcej :-(, ten cholerny @, nie dość, że czuję się bleeee, to jeszcze ciężka :wściekła/y:, te "przypadłości kobiece" działają demotywująco :wściekła/y:

no to ja sie dołączam do tego odchudzanie tylko że ja mam co zrzucić, no ale może...w tym roku kończę 30 lat i muszę się za siebie wziąć.:baffled: Pozdrawiam

Witamy nową protomaniaczkę.:-):-):-)

Ja wczoraj zaszalałam z jedzeniem. Budyń (cała paczka), paluszki (cała paczka), Lion (cały batonik). Po prostu nie mogłam się oprzeć jedzeniu wczoraj. I co? I dzisiaj na wadze 59,8 kg czyli tyle co na suwaczku, czyli spadłam od wczoraj o 0,8 kg:shocked: O co chodzi z tą 3 fazą już nie wiem:baffled:. Ale może to zasługa tego że zjadłam 2 duuuże filety z mintaja, a dawno już proto jedzonka nie jadłam. Na weselu zaszalałam z ciastami, tortem i już ważyłam 61,2 kg, a tu w 2 dni tak spadło:tak:a przede mną jeszcze proto czwartek to chyba zejdę jeszcze niżej:bigsmile:

Witamy nową proteinóweczkę ;-), w kupie napewno będzie raźniej :tak:.

Ha-NN-aH, ale Ci dobrze, mi tak przez ten @ brakuje słodyczy :-(...ale dziś już znów waga spadła, końcówka @ więc znów waga leci w dół, ale jeszcze tyle przede mną, choć powiem Wam, że wcale nie odczułam, że jestem na diecie już ponad 20 dni :no:, no może po stracie wagi, ale to akurat jest ta dobra strona :tak:, zresztą chyba nie zauważam złych w tej diecie :-)

Witamy nową proteinóweczkę ;-), w kupie napewno będzie raźniej :tak:.

Ha-NN-aH, ale Ci dobrze, mi tak przez ten @ brakuje słodyczy :-(...ale dziś już znów waga spadła, końcówka @ więc znów waga leci w dół, ale jeszcze tyle przede mną, choć powiem Wam, że wcale nie odczułam, że jestem na diecie już ponad 20 dni :no:, no może po stracie wagi, ale to akurat jest ta dobra strona :tak:, zresztą chyba nie zauważam złych w tej diecie :-)
Jeszcze troszkę i ty też będziesz się raczyć smakołykami. Ja już piję piwko, czego bardzo mi brakowało, jem codziennie coś słodkiego i normalny obiad np rosół, czasem ziemniaczki, coś w sosie itp.:-)
Wszytsko smakuje tak jakbym jadła to po raz pierwszy.:happy2:

reklama
A mi waga nie spada... ciągle się waha + - 2kg... nie wiem dlaczego... wczoraj zgrzeszyłam i zjadłam brzoskwinię :zawstydzona/y::-( to był mój pierwszy i ostatni raz...

Do góry