Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
@ dostałam wczoraj, co prawda był taki jakby go nie było, ale dziś za to daje się we znaki
...waga nadal leci w dół...5 kg mniej, a obwód
, oj zmniejszam się wyraźnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze troszkę i ty też będziesz się raczyć smakołykami. Ja już piję piwko, czego bardzo mi brakowało, jem codziennie coś słodkiego i normalny obiad np rosół, czasem ziemniaczki, coś w sosie itp.:-)Witamy nową proteinóweczkę ;-), w kupie napewno będzie raźniej.
Ha-NN-aH, ale Ci dobrze, mi tak przez ten @ brakuje słodyczy :-(...ale dziś już znów waga spadła, końcówka @ więc znów waga leci w dół, ale jeszcze tyle przede mną, choć powiem Wam, że wcale nie odczułam, że jestem na diecie już ponad 20 dni, no może po stracie wagi, ale to akurat jest ta dobra strona
, zresztą chyba nie zauważam złych w tej diecie :-)