reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kilogramy ...

reklama
Mi ten 1 i 2 punkt to chyba odpadnie:tak:nie kazdego owoca moge zjesc i wapn-moge pomarzyc przy podejrzeniu o skaze:-(
Ja mam 168 i 72 kg czyli Marta jestesmy podobnych gabarytow:-D
Moje BMI to 25,5 czyli nieduzo do zrzucania...

Powiedzcie mi z czego Lajtway chce sie odchudzac!!!!!!!!!??
yyyyy bo chyba nie kumam w watku z wazeniem jej waga jest jak najbardziej pozadnaa przez nas wiele a ona sie chce odchudzac!
ehhh babeczki...

Powiedzcie mi z czego Lajtway chce sie odchudzac!!!!!!!!!??
yyyyy bo chyba nie kumam w watku z wazeniem jej waga jest jak najbardziej pozadnaa przez nas wiele a ona sie chce odchudzac!
ehhh babeczki...
Hihhi, wiem wiem Daffi ale ja isę po prostu źle z tą wagą czuję. Nigdy tyle nie ważyłam i nie wchodzę w żadne swoje ubrania. Dlatego cieszę sie że zagoniłaś nas do zrobienia czegoś ze sobą- mnie 4-5 kg w zupełności satysfakcjonują więc nie dużo chcę zrzucić ale nie mogę się zmobilizować. Wczoraj zapisałam nas z mężem na tańce no i umówiłam się z koleżanka na pilates jeśli godzina mi będzie pasować- może coś ruszy

ja od jutra zaczynam ostro:) a dzis jeszcze poszaleje z jedzonkiem co by potem az tak bardzo nie tesknic za lakociami:) a moze jakas pizze dzis zjem...heh to sie rozmazylam,ale jakos w koncu trzeba pozegnac pyszne wysokokaloryczne jedzonko :)

ja od jutra zaczynam ostro:) a dzis jeszcze poszaleje z jedzonkiem co by potem az tak bardzo nie tesknic za lakociami:) a moze jakas pizze dzis zjem...heh to sie rozmazylam,ale jakos w koncu trzeba pozegnac pyszne wysokokaloryczne jedzonko :)

popieram ale ja sobie odmowie! zbyt wiele w ciazy tego swinstwa jadlam.. moja mama na Julke mowi "kebab" ze dlatego taka duza sie urodzila!:-D

reklama
całą dietę mam na mailu, dla kazdego posiłku jest okreslona liczba punktów, jak któraś chce to chetnie prześłe na maila:tak:[/QUOTE]

to i ja poroszę:) (jestem na granicy...moje BMI to 29,48 ałaaaa)

na : join1977@o2.pl

dzięki

Ostatnia edycja:
Do góry