D
daffodill
Gość
hahah wg BMI mam nadwage
25 - 29,9 -nadwaga a ja mam 28,72 duzo do otylosaci mi nie brakuje ehehe
25 - 29,9 -nadwaga a ja mam 28,72 duzo do otylosaci mi nie brakuje ehehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

całą dietę mam na mailu, dla kazdego posiłku jest okreslona liczba punktów, jak któraś chce to chetnie prześłe na maila![]()
nie kazdego owoca moge zjesc i wapn-moge pomarzyc przy podejrzeniu o skaze:-(
Hihhi, wiem wiem Daffi ale ja isę po prostu źle z tą wagą czuję. Nigdy tyle nie ważyłam i nie wchodzę w żadne swoje ubrania. Dlatego cieszę sie że zagoniłaś nas do zrobienia czegoś ze sobą- mnie 4-5 kg w zupełności satysfakcjonują więc nie dużo chcę zrzucić ale nie mogę się zmobilizować. Wczoraj zapisałam nas z mężem na tańce no i umówiłam się z koleżanka na pilates jeśli godzina mi będzie pasować- może coś ruszyPowiedzcie mi z czego Lajtway chce sie odchudzac!!!!!!!!!??
yyyyy bo chyba nie kumam w watku z wazeniem jej waga jest jak najbardziej pozadnaa przez nas wiele a ona sie chce odchudzac!
ehhh babeczki...
ja od jutra zaczynam ostroa dzis jeszcze poszaleje z jedzonkiem co by potem az tak bardzo nie tesknic za lakociami
a moze jakas pizze dzis zjem...heh to sie rozmazylam,ale jakos w koncu trzeba pozegnac pyszne wysokokaloryczne jedzonko
![]()

norma 24,5 wiec jeszcze nadwaga
[/QUOTE]