D
daffodill
Gość
hahah wg BMI mam nadwage
25 - 29,9 -nadwaga a ja mam 28,72 duzo do otylosaci mi nie brakuje ehehe
25 - 29,9 -nadwaga a ja mam 28,72 duzo do otylosaci mi nie brakuje ehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
całą dietę mam na mailu, dla kazdego posiłku jest okreslona liczba punktów, jak któraś chce to chetnie prześłe na maila![]()
Hihhi, wiem wiem Daffi ale ja isę po prostu źle z tą wagą czuję. Nigdy tyle nie ważyłam i nie wchodzę w żadne swoje ubrania. Dlatego cieszę sie że zagoniłaś nas do zrobienia czegoś ze sobą- mnie 4-5 kg w zupełności satysfakcjonują więc nie dużo chcę zrzucić ale nie mogę się zmobilizować. Wczoraj zapisałam nas z mężem na tańce no i umówiłam się z koleżanka na pilates jeśli godzina mi będzie pasować- może coś ruszyPowiedzcie mi z czego Lajtway chce sie odchudzac!!!!!!!!!??
yyyyy bo chyba nie kumam w watku z wazeniem jej waga jest jak najbardziej pozadnaa przez nas wiele a ona sie chce odchudzac!
ehhh babeczki...
ja od jutra zaczynam ostroa dzis jeszcze poszaleje z jedzonkiem co by potem az tak bardzo nie tesknic za lakociami
a moze jakas pizze dzis zjem...heh to sie rozmazylam,ale jakos w koncu trzeba pozegnac pyszne wysokokaloryczne jedzonko
![]()